Kaiken muun jaarittelun keskellä hieman kuvallistakin informaatiota, sillä onhan tässä sentään jotain saatu ihan valmiiksikin asti. Flower Power vestin vanavedessä valmistui jo heinäkuun alkuopuolella Kuopukselle oma, omalla mallillakin virkattu liivi:

760521.jpg

Lanka on tennesseetä, ja kolmea eri vaaleanpunaista ja pinkkiä löytyi varastosta. Idean virkkuumalliin sain jonkin käsityölehden pöytäliinaohjeesta. Perusideana oli virkata kaksi sopivan kokoista neliötä, ja sen jälkeen kappaleet on yhdistetty sivuilta ja lopuksi on virkattu olkaimet.

760675.jpg

Virkkuumallista saa helposti monivärisen, kun jokaisen kerroksen voi halutessaan virkata eri värillä. Kuopus oli tähän omaan liiviinsä tyytyväinen, minä puolestani olisin tehnyt ainakin olkaimet vähän eri tavalla ja sijoittanut ne hieman keskemmälle, jos nyt jotain tässä haluaisin uusiksi tehdä. Lankaa tähän kului uskomattoman vähäiset 82 g - eli siis yhdestäkin tennessee-kerästä tällaisen voi halutessaan tuollaiselle n. 145-senttiselle neidille väsätä.

Sain eilen virkattua valmiiksi myös tuon pesuhuoneen wc-rullasäilyttimen:
 
760520.jpg

Lankoina on Suvia ja Tennesseetä, sattui nimittäin olemaan aivan saman väristä lohenpunaista/oranssia sekä Suvina että Tennesseenä. Valkoinen lanka on tennesseetä, toinen puoli on puhtaan valkoinen ja toinen luonnonvalkoinen. Tähän tuotokseeni olen kohtuullisen tyytyväinen, ainakin tämä on nätimpi kuin vanha säilytyssysteemi (luonnonvalkoinen kauppakassi). Lankaa tähän kului 122 g.

760519.jpg

Ja tällaisia sieltä kaupasta kotiin viimeksi kulkeutui... Olen pitkästä aikaa mieltynyt tuohon tennesseehen, kun olen saanut pikkuhiljaa vanhoja jämäkeriä käytettyä pois - ne vanhat langat kun alkoivat olla niin "säikiintyneitä", että niitä oli ärsyttävä käsitellä. Näitä tuoreempia on taas mukavampi käsitelläkin.

SNY-kumppaninkin tiedot sain, ja pikku hiljaa tässä täytyy ryhtyä ensimmäistä yllätystä suunnittelemaan. Katsotaan, katsotaan, sanoi se kuuluisa lääkärikin... =)