Argh ja voi, en vieläkään saa julkaista tuon vaihtokassini kuvaa, vaikka se jo tuolla kuvagalleriassani odottaa innokkaana pääsyä julkisuuteen...Mitään muuta esiteltävääkään ei ole, joten kuvaton postaus tämäkin...

Eilen illalla Kuopus tuli kotiin reissuttuaan Oulussa asti viime perjantaista alkaen pappan ja mamman kanssa. Neiti ilmoitti kyselyyni puseron hihapituudesta, että lyhyet. Tällä ohjeistuksella sitten neuloin puseroa eilen illalla nin pitkälle, että nyt vain hihat ja kaula-aukon huolittelu enää puuttuvat - ne yritän urakoida vielä tänään, sillä kovasti haluaisin puseron neidille juhannuksena päälle.

Suuri dilemma tällä hetkellä on juhannuskäsityö. Noita keskeneräisiähän tuolla on parikin, mutta jotenkin ei innosta ottaa sellaisia töitä matkalle mukaan. Joten ajattelin ottaa mukaan sellaisia lankoja, joista voisin neuloa Vaaka ry:n kautta lahjoittavaksi huivin. Tänä aamuna sitten kaivelin lankavarastojani ja löysinkin sopivat langat, mutta sitten tulikin puikkokriisi! Minullahan on noita addin pyöröjä 3 mm - 7 mm ja kaikki puolikaskootkin siitä välistä. Ja nyt en löytänyt enää mistään suosikkiani, 5,5 mm:n pyöröä... Meinasi mennä koko aamu ketuille, kun mylläsin lankahuonettani, etsiskelin kaikki mahdolliset käsityöpussit ja kääntelin kaikki paikat, missä puikot voisivat olla, mutta ne pysyivät piilossaan. Lopulta oli pakko jättää etsintä kesken ja lähteä viemään neitiä vanhemmilleni hoitoon. Ah ja voi, mitä minä nyt teen? Onko pakko lähteä puikko-ostoksille tänään? Tiedän ihan varmasti, että jos ostan uudet samanlaiset, ne vanhat sukeltautuvat esiin kaksi tuntia myöhemmin -näinhän se aina käy. Ja jos menen tänään Soukkaan uusia ostamaan, niin ostan kuitenkin taas myös lankaa, eihän nyt yksien puikkojen takia sinne asti kannata ajaa... ja nuo puikot olisi pakko olla, sillä tarvitsen niitä huivineulonnan lisäksi hihattimeni viimeistelyyn. Voi tätä elämän vaikeutta!

Amazon ilmoitti, että tilaamani kirjat ovat vasta matkalla, ja arvioitu saapuminen 27.6.2007. En muistanutkaan, että tilasin viisi kirjaa... Ja Ketunpää-tuotteelta tilatut langat odottavat Nummelan postissa. Kestovaippakaupastakin pitäisi lankoja tulla, ja virkkaustoimittajani Jenkeissä, Maggie's Crochet ilmoitti, että tilaukseni on nyt käsitelty ja lähdössä matkaan - sieltä on tulossa jenkkiläisiä virkkauslehtiä. Olisikohan aika laittaa visa-kortti lukkojen taakse hetkeksi????

Kaikkien aamullisten kriisitilanteiden vuoksi oli pakko pysähtyä työmatkalla ostamaan pullaa. Siis ihan työkavereillekin tarjottavaksi asti. Lomapullaperinne elää talossamme vahvana, ja ajattelin nyt samalla hoitaa kriisilohduttelun, juhannusjuhlinnan ja vasta viikon päästä alkavan loman pullattelut samalla. Vai onko se pullailut? Pullistelut? Pullatukset? On tää niin rikasta tää äidinkieli... =)