Oh yeah! Jotain valmista ja viimeisteltyäkin!

 

Tässä siis ne käsityöinnon palauttajat: neule- ja virkkausgraffitit, jotka koristavat nyt talomme sisääntulokuistin pylväitä. Valkoiset pylväät ovat olleet alttiina monenlaiselle säätilalle, ja alkoivat jo olla varsin rujon näköiset. Mieleeni pälkähti tuuma päällystää ne  - mitenkäs muuten ? - neuleella ja virkkauksella. Olen upottanut näihin jämälangan poikineen, painoa kaikilla tilkkusilla oli yhteensä n. 470 g. Hommahan ei ole vielä valmis, teen lisägraffiteja pikkuhiljaa muiden töiden ohessa, kunnes pylväät ovat kokonaan saaneet päälleen lankapeitteet.

Tässä vielä kokonaisnäkymä:

Kuten huomaatte, seinustalla on vaikuttava kokoelma pihakäytössä hajonneita lätkämailoja....

***

Ja sitten urheilu-uutisten pariin: Esikoinen oli perjantaina ja eilen täydentämässä Nupsin AA-joukkuetta Aktian Kultakiekkoturnauksessa Myyrmäessä. Turnaus jatkuu tänään, mutta nyt siellä on eri pojat täydennysmiehinä, sillä Esikoinen menee vuorostaan täydentämään 95-joukkuetta klo 17 pelattavaan matsiin Kisakallioon.

Nupsilla meni turnauksessa varsin hyvin: neljästä matsista kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä, ja oman alkulohkon voitto. Esikoisellakin oli vauhti päällä: neljässä matsissa seitsemän tehtyä maalia ja useita syöttöjä. Saapi nähdä, miten tänään peli sujuu kaksi vuotta vanhempien ja varmasti suurikokoisempien pelaajien seurassa...