Numeron 11 selitys on tässä:

Kuvassa on yhdestoista NUPS-fanipipo. Korvaläppäpipon malli on omien korvien välistä, pipo on aloitettu päälaelta kolmen silmukan I-cordina ja alareunassa silmukoita oli 56. Siinä kaikki, mitä muistan. Ihan on menty mutu-tuntumalla koko pipo. Lankana Mambo, puikot 8 mm ja langankulutus 72 g.

Ja tässä numero 12:

Kahdestoista NUPS-fanipipohan se siinä! Tusina siis täynnä. Tällaisen pipon näin muistaakseni jossain Modassa joskus viimeisen puolen vuoden aikana. Lehteä en jaksanut hyllystäni esille kaivaa, eikä se kumminkaan olisi silmukkamääriltään Mamboon soveltunut, joten pistelin menemään jotain sinne päin.  Lanka Mamboa, puikot 8 mm ja painoa on 68 g.

Yhteensä siis lisää kulutusta lankahamstereihin tasan 140 g, joten neljän päivän jälkeen saldo on 278 g + 140 g = 418 g. Myös kaverin kaulaliina tuli valmiiksi, mutta se lepäilee nyt pyyhkeiden alla ja hakee lopullista muotoaan siellä... Huomenna katson, tarvitseeko se vielä tupsuja tai hapsuja, ja punnitsen koko komeuden vasta sitten.

***

Jaa, se 14? No, jokseenkin tunnilleenkin tasan 14 vuotta sitten siippa katsoi minua silmiin kantakapakkamme baaritiskillä ja kysyi maagisen kysymyksen: "Tuutsä mun kanssa naimisiin?". Sillä tiellä ollaan edelleen, vaikka kihlaus päättyikin jo neljä kuukautta ja 13 päivää myöhemmin avioitumiseemme... Pusu