Sain sitten flunssan. Oikein kaikkien syysflunssien kantaäidin kaikkine viehkeine oireineen. Silmät punottavat (se silmätulehdus edelleen), nenä vuotaa kuin vesihana, kurkkua kirveltää ja karheltaa ja koskee ja ääni lähenee jo bassorekisteriä. Huulessa on yskänrokko, vilusuttaa ja väsyttää ja nokan ympärys alkaa olla karrella kaikesta niistämisestä. Kävin tänään töissäkin kääntymässä, kun piti yhden nuoren miehen minua perehdyttää tuleviin hommiin. Onneksi en atrtuttanut flunssaa, hänellä oli sellainen jo omasta takaa. Siinä sitten toverillisesti niistettiin peräperää tietokoneen ruudun ääressä. Kotiin lähdin sitten, kun olin saanut kaikkii ASAP hommat tehtyä ja ilmoitin pomolle, ettei minua näy maisemissa huomenna. Parantelen nyt, kun vielä on joltisenkin mahdollisuus.

Tämä tietää siis hyvää neulonta-aikaa! Aloitin mustasta Isoveikasta jakkua itselleni, ja purin eilen sekä kummitytön että Kuopuksen jakku- ja hihatintekeleet. Langat odottavat nyt vuoroaan siististi kerittyinä laatikossa.

Torstaiksi pitäisi tästä kuitenkin tervehtyä, sillä olen lähdössä Maartsin kanssa perjantaiksi Tallinnaan - ihan vaan nähtävyyksiä katselemaan... *uskokoon ken haluaa*. Yritän tolkuttaa itselleni, että siellä on syytä pitää itsensä kurissa, ja hankkia vain tarpeellista lankaa... Mutta hei, onkos tarpeetonta lankaa olemassakaan????