Taas meni se vähä vapaa-aika niin laukaten ohi, että oikeasti harmittaa. Paljonhan tässä on tullut tehtyä, mutta silti... Lohjan markkinoihin on ihan liian vähän aikaa! Eilen järjestelin jo aikaan saatuja arpajaisvoittoja ja pakkasin niitä sopiviin pakkauksiin. Jokin soveltuva pikku neule- tai virkkaustyö pitäisi vielä keksiä (voisi toki virkata vaikka muutaman pesukintaan tai saippuapussin...), sillä voittoja oli laskujeni mukaan vielä alle 70, eli muutama kymmenen vielä uupuu. Mutta aikaahan on, enkä onneksi ole ihan yksin tinkiä täyttämässä.

Neulerintamalla painiskellaan nyt lievähkön Uddevalla-kuumeen kanssa. Neulon ensin yhden jutun ja sitten taas yhdet Uddevallat, sitten toisen jutun ja taas Uddevallat, ja sitä rataa. Viikonloppuna valmiiksi tulivat parit 5 ja 6. Pari 5 on farkunsinistä Ninaa, ja pari 6 villasukanharmaata Nordiasta ostettua sukkalankaa, joka nimeä en sitten millään muista. Viime postauksen kuviin voitte siis kuvitella nämä värit, en jaksa tänne enää lykätä kuvia yksistäkään kämmekkäistä.

Hyshys-jutuista ensimmäinen alkaa olla loppusuoralla. Tuo työ valmistuu varmaan viimeistään huomenna, kun pitää taas mennä Kuopusta lääkäriin viemään. Saapahan ainakin yhden ylimääräisen vapaapäivän tälle viikolle... Illalla olisi tarkoitus mennä miähen ja Esikoisen kanssa katsomaan JYPin matsia Espooseen. Toivottavasti JYPin voittoputki ei sitten vain tähän katkea, olen ollut joukkueen pelejä katsomassa kaksi kertaa aiemmin ja molemmilla kerroilla hävisivät...

Esikoisen joukkueen haaveet pysyä liigassa kariutuivat, kun Kirkkonummen Salamat onnistui voittamaan Jokerit. Nups tipahti pois karsintaviivalta, ja kun heillä ei enää ole pelejä jäljellä, ei toivoakaan enää ole. No, se mahdollisuus toki vielä on, että pärjäävät hyvin divisioonan puolella ja nousevat sitten taas seuraavaksi kaudeksi liigatasolle. Voi kuitenkin olla pieniä motivaatiovaikeuksia...

Parakkia olen viime päiven aikana vähän kohennellut. Vanhempani remppaavat omaa huusholliaan, ja minulle kiikutettiin parakkiin sen huushollin vaatehuoneesta vanha hyllykkö, jossa on runsaasti laatikoita. Olen siis onnesta soikeana täyttänyt niitä mm. helmi- ja korutarvikkeilla sekä kaikella sillä pikkusälällä, jota parakista löytyy. Vanha lankahuone pitäisi nyt saada tyhjäksi pikaisesti, että saisimme huoneen rempattua vielä ennen joulua. No, toivoa ainakin sopii. Ehkä se vielä tästä - ehkä minä vielä innostun jopa verhoja ompelemaan (se se vasta olisikin jotain aivan uutta!).