Tästä päivästä uhkaa tulla silmukaton päivä. En ole ehtinyt yhtään neuloa tai virkatakaan, sillä lapset lähtevät huomenna hei hulinaa karavaanareiksi mamman ja papan kanssa, ja heidän kamppeitensa pakkaamisessa on kulunut ilta rattoisasti. Aviosiippakin poistuu huomenna maisemista, joten luvassa on taas laatuaikaa (=vihdoinkin yksin!) perheenäidille... =)

Matalapaine väistyi kummasti, kun tunti, pari kotiintulon jälkeen aviosiippa kysäisi puolihuolimattomaan tapaansa, olinko huomannut minulle tulleet paketit eteisen pöydällä. No en, ne oli ovelasti maastoutettu Kuopuksen pyöräilykypärän alle... Kaivoin sieltä esiin kolme pakettia. Yksi oli tulossa jenkeistä asti, tilasin Maggie's Crochetista sikäläisiä virkkauslehtiä sekä yhden kirjan. Kaksi muuta pakettia olivat puolestaan Britanniasta, uudelta hovihankkijaltani, The Book Depositorysta. En nyt muista, kenen neuleblogista tuon paikan keksin, linkkasin sivuille ja olin saman tien mennyttä kauraa. Depositorysta tuli jo eilen yksi paketti, joten kahden vuorokauden aikana huushollimme on laskeutunut kolme käsityölehteä ja neljä kirjaa, eikä Amazonin paketti ole vielä edes tullut...=) Ja Depositorystakin pitäisi vielä yhden paketin meille tulla. Outo tapa heillä muuten, jokainen kirja tulee omassa paketissaan? Mutta sillä ei ole minulle väliä, he eivät laskuta postimaksuista mitään!

Nuo kaikki ihanuudet on pakko pian esitellä, mutta nyt ei enää tänään jaksa. Vetäydyn tästä vatupassiin pläräämään uudestaan kaikkia noita ihanuuksia, ehkä jo huomenna jaksan ja ehdin kuvata ja kertoilla lisää...