Muutaman tunnin päästä vuodatus siirtyy uusille palvelimille, mutta sitä ennen vielä hieman kuvailoittelua viimeaikaisista hamsteritöistäni:

408948.jpg
Kuopukselle neulottu kisujussipipo sai kaverikseen lyhyen kaulanlämmittimen/huivin/kaulurin/minkälien... Lanka on samaa woolia kaksinkertaisena, tosin sekaan taisi eksyä jotain vielä vanhempaa, mahdollisesti vallan merinowoolia... en tiedä, kun vyöte puuttui. Kuopukselle kelpaavat mainiosti, tämä on viime aikoina kulunut hänen päässään eniten.

408951.jpg
Onpa iso pitsiliina... ei vaineskaan, kukkuu-jakkunihan se siinä vain levällään olohuoneen lattialla... Pitsimalli pääsee hyvin oikeuksiinsa tässä kuvassa... Ei voine erehtyä siitä, että project spectrum on meneillään...

408952.jpg
Ja tässä jakkua esittelee ruokapöydän tuoli.

408946.jpg
Ruskea hame! Tai siis ruskeankirjava, mutta hame kumminkin. 100 % villaa, ja lyödäänkö vetoa, että pakkaset loppuvat ensi viikolla???

408954.jpg
Jokaisella fiinisti pukeutuvalla naisella on oltava asustehuiveja joka lähtöön, myös ruskean hameen kanssa käytettäväksi: viime syksynä aviosiipalta saatu maljakko palvelee kerrassaan upeasti varapäänä ja -kaulana, kun on tarpeen kuvata pipoja ja huiveja. Pianon kiiltävä kansi tuo oman, aivan erityisen silauksensa kuvasommitteluun, n'est ce pas? Huivin malli on Ullan pompom-huivi ilman tupsuja, ja lankana evitaa ja top woolia yhdessä. Me likes!

408953.jpg
Ei varsinaisia jämälankoja nämä, vaan inhokkeja, joista ei millään tahdo keksiä mitään kivaa tehtäväksi. Joten päätin sijoittaa niitä sinne, missä niiden oikea paikka on, eli persukseni alle. Tässä siis persalunen, jolla on kunnia lämmittää takapuoltani pääasiassa auton penkillä ja satunnaisesti myös jäähallissa...

408949.jpg

Ja sitten vielä tuorein työ: eilen illalla koukuttelin tätä Heroes-sarjaa katsoessani, ja viimeistelin homman tänään. Lankana on isoveli - sain tähän kulutettua kaikki jämäkerät, joita kukkuu-jakun virkkaamisesta jäi yli. Mukana on hieman efektiä antamassa marks&kattensin sukkalanka, ja lisäksi pujottelin vielä koristeraitoja ravenna-samettilangalla. Tupsu kruunaa koko komeuden.

Tällaisia tällä kertaa. Nyt on työn alla bali-pusero, josta on ensimmäinen hiha kohta puolivälissä. Jään nyt vuodatuksen kanssa tekniselle tauolle, huomenna on mentävä töihinkin...