Se on tässä blogissa kuulkaa nyt niin, että kun meillä laitetaan kuvia niin niitä sitten kanssa laitetaan, nih!

Aloitetaan ensin muualta tulleista ihanuuksista:

871406.jpg

Tässä nyt viimeinkin nämä SNYni lähettämät ihanuudet yhteiskuvassa. Herkuistahan ei enää ole tietoakaan, appelsiiniteetäkin on hörpitty ahkerasti, mutta sitä sentään on vielä parin viikon tarpeiksi. Rowanin klassikkobambulangat odottavat ihkulankojen laatikossa hetkeä, jolloin inspiraatio iskee... =)

871413.jpg

Ja tässä Villapallon omin kätösin kasveilla värjäämää lankaa, jonka sain vaihdossa vintage-Novita -alpakkaan. Näistä tulee varmaan jokin kaunis huivi ihan vain minulle itselleni...

871398.jpg

Ja sitten tehtyihin käsitöihin: tämän huivin virkkasin itse koolatusta nallesta sekä lilan florican jämistä. Väriyhdistelmä on kieltämättä aika erikoinen, mutta jotenkin vain tykkäsin... Ei tämä minulle itselleni tule, taitaa mennä arpajaisvoitoksi. Ensin aioin laittaa Koukkuniemeen, mutta ensi viikonlopuksi tarvitaan arpajaisvoittoja, ja Koukkuniemeen ehdin virkata vielä monta huivia tilalle, eikös vaan? Alla vielä yksityiskohta huivin reunasta.

871399.jpg

Itselleni jää tämä alla oleva vihreä huivi, jonka virkkasin omalla mallilla vanhasta pussilankana hankitusta metsänvihreästä nallesta. Tämä huivi on just passeli kaveri vihreäpohjaiselle kukkaferesilleni, joka taitaa seuraavan kerran päästä käyttöön ensi viikonloppuna.

871410.jpg
871411.jpg

Alemmassa kuvassa väri on vähän paremmin kohdallaan kuin ylemmässä. Huivin malli tuo aviosiipan mieleen lepakon - eikä ihme. Muotoilin tuota huivia tarkoituksella sellaiseksi, että pysyy vähän tavallista kolmiohuivia paremmin harteilla.

871401.jpg871403.jpg

Nämä kaksi huivia (edelleen pingottelematta ja päättelemättä) lähtevät todennäköisesti Koukkuniemeen. Molemmat on virkattu seiskaveikasta, ylempi viime syksyn jättiraidasta ja alempi eri vuosikertojen vihreistä seiskaveikkajämäkeristä - tosin tuo turkoosiin vivahtava taitaa olla Jussia.

871393.jpg
871396.jpg

Ja tämä huivi on melkein kokonaan omaa tuotantoa: lanka on vanhaa seiskaveikkaa, jota terästin vihreällä koolauksella - langasta tuli tuollaista hassun kaksiväristä - ja malli on ihan omasta päästä. Pingotusta tuokin kaipaa, näyttäisi ehkä hieman paremmalta sitten. Tästä saattaa tulla huivi omaan käyttöön - tai sitten se lähtee Koukkuniemeen.

871408.jpg

Jo mainitun sinisen verkkopipan lisäksi ehdin virkata esikoiselle jo toisenkin uuden, tällä kertaa oliivinvihreästä kaksinkertaisesta Kotiväestä. Ja tänään, kun olimme matsia seuraamassa, esikoisen lätkäkaverin isä kyseli hänen puolestaan, josko virkkaisin kaverillekin verkkopipan - ovat otsahiukset kuulema aina silmillä maalivahdin kypärän alla. Tottahan minä virkkaan, katsotaan nyt sitten, ehdinkö jo keskiviikon treeneihin mennessä sen värkätä. Kyllä minulla vielä jossain pitäisi mustaakin puuvillalankaa olla... =)

Tämmöstä nyt sitten tällä kertaa. Jaa, kesken minulla on yksi verkkohuivi nallesta ja toinen vaaaaanhasta Novitan Frendi-langasta - ei nyt enää riitä, että on vain yksi huivi kerrallaan menossa! =)