Lentisturnaus meni yli odotusten: oli hurjan hauskaa pelatessa ja menestyskin oli kohtalaista, mikään paikka ei mennyt rikki vaikka pari kuhmua tulikin, hotelli oli ihan jees ja iltariennot erittäin hauskat ja pitkään venyneet...Mutta jotenkin, jotenkin sitä vain alkaa olla sellainen olo, että "been there, seen that, done it, no big deal..." eli ei tuo bailaaminen enää sytytä samaan tapaan kuin nuorempana. Lienee vain hyväksyttävä tosiasiana se, että keski-ikä tuo mukanaan ihan eri käsityksen hauskuudesta...

Käsityötkin kulkivat mukana ja lievää hilpeyttä herätti se, kun hotellin aulabaarissa kaivoin neuleen esiin yökerhon aukeamista odotellessa... Naapuripöydän äijät jäivät katsomaan monttu auki outoa ilmestystä - olin viimeisen päälle meikattuna ja juhlahepeneissäni siinä, ja minimaalisen pienestä käsiväskystäni sukelsi esiin neulomus... oikeastaan illan muistettavimmat ilmeet siinä vaiheessa... =)

Kotirintamalla ei ihmeitä ollut tapahtunut poissaoloni aikana. Esikoisella oli lätkämatsi, ja hän teki joukkueensa ainoan maalin kahdessa pelissä, joten arvata saattaa, että vaikka esikoisella olikin syytä olla tyytyväinen, ei joukkueella muuten kovin hehkeä olo ollut. Kuopus olikin sitten yökyläilemässä vanhemmillani jo perjantai-illasta alkaen, ja hän tuli kotiin tunti minun jälkeeni intoa hehkuen. Oli ollut hauskaa, kuten aina.

Nyt väsyttää, mutta aion vielä nykertyä sohvalle neulomaan, vaihdan vain välillä tuon neulesolmion teon vaihtohuiviin, joka sekin edistyi jonkin verran menomatkalla. Mutta vielä ei ole likikään valmista, joten vauhtia on hommaan pistettävä. Ensi viikonloppukin on jo täyteen buukattu kaikenlaista kissanristiäistä, joten vähissä taas alkavat olla ylimääräiset ajat. Joten arrivederci tältä erää tähän!