Edellisestä postauksesta jäi viikonloppuna valmistuneita töitä uupumaan, sillä minä uuvahdin kesken enkä jaksanut kaikkia töitä päätellä ja kuvata. Tänään oli parempi päivä, ja tässä siis lisää valmistunutta:

569428.jpg

Aikuis- tai ehkä enemmän naisversio poikapipostani: tässä edestä...

569430.jpg

sivusta...

569433.jpg

ja takavasemmalta. Pipoa esittelee hiukan ilmeetön ja vaitonainen ystäväni Vappu Pallo, jota avustaa vasen käteni... Lankana vanha Alabama, 3 mm:n koukulla virkattu ja lankaa kului 52 g.

569424.jpg

Päätin myös tehdä selvää jälkeä samos- varastossani. Vajaita keriä oli pieni pussukallinen, joten päätin neuloa niistä tiskirättejä. Näiden kahden mallit löytyivät netistä, nimiä en kylläkään muista.

569419.jpg

Ja näihin kahteen löytyivät ribbineulokset Barbara Walkerin kakkoskirjasta. Mukavia neulemalleja, täytyy käyttää niitä jossain muuallakin joskus.

Yhteensä sain kulumaan 130 g samosta näihin tiskirätteihin, ja pari saan ehkä vielä aikaiseksi. Yksi on jo hyvän matkaa puikoilla tulossa, mutta oli pakko jättää neulominen kesken, kun en jaksanut enää katsoa Suomen tumpelointia MM-jäällä...

Tänään oli muutenkin hyvä päivä: sain viimeinkin Lyytin tien päälle, kun kävin hakemassa kuopuksen yökyläilemästä vanhempieni luota. Neiti oli aivan innoissaan, melkein teki mieli ajella kotiin vähän pidempää reittiä... Ja huomenna sitten ensimmäisen kerran töihin kaksipyöräisellä, jos vain ilmat pysyvät yhtä hyvinä kuin tällä hetkellä.