Edittiä lopussa ja edittiä välissä...=)

Sarek-huivi on viittä vaille valmis, tosin edessä on sitten vielä kunnon kylvetys huuhteluainevedessä (tuo lanka tuoksuu pahalle!!!), päättelyt ja pingottelu, mutta voiton puolella siis ollaan. Edit: Ja voitto on keskiäkäisen! Tikuttelin huivin valmiiksi, päättelin langat mutta en katkonut niitä vielä, kylvettelin hellästi ja asettelin kauniisti kuivumaan - en raaskinut pingotellakaan, ainakaan vielä. Värit ovat upeat ja huuhteluainehuljutuksen jälkeen huivi jopa tuoksuu mukavalta. Toivotaan, että huomenna on kirkas sää, ja että huivi on ehtuinyt kuivahtaa, niin pääsen kuvaamaan sen. Vuoden ensimmäinen langankulutus on 240 g, ihan en siis saanut kaikkia viittä kerää käytettyä, vaan pari pientä nyssäkkää jäi jäljelle. No, niistä saanee pari tehosteraitaa vaikkapa johonkin pipoon.

Eilen ahkeruuspuuskan vallassa sain viimein toimitettua myös blogiarpajaisten voiton Pirille, toivottavasti on jo postilaatikosta paketti löytynyt. Ja toivottavasti huiville myös löytyy käyttöä.

Iltasella olin vanhempainyhdistyksen naisten kanssa palaveeraamassa, kun kaiken keskellä mieleeni tupsahti ajatus, joka vei kerralla mennessään joitakin päiviä vaivanneen käsityöpläähin... tammikuun lopulla on tiedossa arpajaisia parissakin paikassa, joten nyt saa taas ryhtyä tehtailemaan sopivia pieniä voittoja! Minä sitten rakastan näitä hetikohtavalmiiden pikkutöiden tekoa, sitä tuntee itsensä niin ahkeraksi ja hyväksi ihmiseksi, kun katselee pinoa pesukintaita tai saippuapusseja tai peruspatalappuja... =)

Olettekos muuten muut huomanneet, että Blogger tekee ihan outoja temppuja vai temppuilevatko vain Bloggerissa blogiaan pitävät? Mm. Makepeacen blogissa näkyy joulukuun puolenvälin postaus jo ties kuinka monetta päivää (eli sieltä on hävinnyt moni uudempi postaus jonnekin?), blogi päivittyy blogilistalle vaikka mitään silmin havaittavaa muutosta ei ole näkyvissä jne. Onhan tässä Vuodatuksessakin omat probleeminsa, mutta en muista täällä postauksien kadonneen tuohon tapaan... No, aika hoitanee tämänkin asian kuten monet muutkin, mutta sillä aikaa on kyllä hiukan tylsää klikkailla blogilistalla noita blogeja auki vain todetakseen, ettei mitään uutta silläkään neulerintamalla... =)

Kiitos vaan Makepeace, kun kävit kommentoimassa. En tiedä, onko tämä selainprobleema,  mutta nyt jo entinen datanomiopiskelija on sitten viisas, kun sille päälle sattuu... älysin painaa "refresh"-näppäintä, kun olin blogissasi, ja presto! kaikki joulukuun 13 päivän jälkeen tehdyt postaukset sukelsivat esiin... Revi tässä nyt sitten tästä jotain selitystä... No, olenpahan viisaampi seuraavan kerran, ennen kuin alan valitella. Tämä konsti toimi myös muissa Blogger-blogeissa, joita kerkesin äsken testaamaan, eli ongelma poissa päiväjärjestyksestä. Blogilista oli siis ihan oikeassa, että blogit ovat päivittyneet, mutta ei vain sitten selain tai mikälie tuonut uusimpia päivityksiä esiin ilman erillistä päivitys-napin painamista. Mystistä, woohoo...Mutta hyvä että ratkesi! Päiväni parani heti piirun verran nähtyäni kauniin suklaanruskean baskerin blogissasi! =) Jospas tuosta tulisi minun ensimmäinen palmikkoprojektini, kun niin tykkään tikuta noita pipoja???