Olen ihan sikalaiska koskaan kommentoimaan tai kiittämään kommentoinneistanne, mutta nyt täytyy ainakin muutamaa kommentoijaa kiittää ihan erikseen:

Ixu: Kiitos kiittämästä - hyvä, kun saatoin olla avuksi; Maddaleena: pipo on nyt jo vastaanottajalla ja oli kuulema vähän reilun kokoinen, mutta mieluisa. Mallisi on kertakaikkiaan kelpoisa, luultavasti teen itselleni yhden aikuisen kokoisen talveksi ulkoilua varten, ja voi olla, että omatkin lapset alkavat kaivata uudestaan kypärämyssyjä... =) Perhosefekti: Juu, tykkään laitella pientä hapsuefektiä säästeliäästi pipoihin yms. , noita hapsulankoja kun on kertynyt aika laatikollinen, ja johonkinhan nekin on laitettava... Käksä: Lohjan menneen ajan markkinat ovat muistaakseni 8.-9.12.2007 siellä Lohjan kirkkokentällä. Tervetuloa vaan! Matuni: seiskaveikkaa saa tuolta Saukkolan Saupartista jatkuvasti hintaan 2,99 e/kerä. Ja Jussia siellä oli 1,99 e/kerä. Että jos sattuu ajelua sinnepäin...=) *houkuttelee kiusaukseen*.Ja Maartsi: toivottavasti tätä ei kestä kolmea viikkoa... =(

No nyt on taas hyvien tapojen mukaisesti vastattu. Ja kyllä, ihan jokaisen kommentin aina luen ja innolla niitä odotan - aina.

Olen siis lojunut kotona kaksi päivää mystisen kuumeilun kourissa, ja aikaan on saatu kaikenlaista: eilen listasin aikani kuluksi langankulutusta, mutta kun kuvat ovat ottamatta ja osa töistä vielä viimeistelemättä, niin enpä sitten sen kummempaa niistä kerro. Kaulasuonia ei poksahdellut, kun ompelin käsin penaaliin vetoketjua, oikeasti se olikin aika helppoa ja se seuraava asettuu varmaan vielä nätimmin... =) Esikoinen katsoi penaalia uteliaana ja kysyi, kuka sen saa. Eipähän tuota vielä tiedä, se menee arpajaisvoitoksi. Viimeistelykeiju pyöri meillä eilen sen verran, että saatan todeta arpajaisvoittokasan kasvaneen kuudella tuotteella: kahdet tossut, kaksi kännypussia, yksi penaali ja yksi napilla suljettava pieni pussikka, jossa voi säilyttää vaikkapa keräilykortteja...

Esikoinen on muuten taas innostunut uudestaan käsitöistä. Syyslomasen aikana hän virkkasi harjoittelun vuoksi yhden pipon itselleen: vihreää isoveikkaa ja sitten kaistale vihreää nallea ja vanhaa tangoa yhdessä. Tänä aamuna hän aloitti jo uuden pipon tekoa: tästä tulee seiskaveikasta ja tangosta yhdessä virkattu JYP-pipo, eli musta pipo, johon tulee punainen ja valkoinen raita (JYPin värit). Ja äiti neuvoo, opastaa ja antaa langat... =)

Tänään on lyhyt työpäivä: menen Kuopuksen kanssa Lastenlinnaan uni-EEG:hen - seurataan tuon epilepsialääkityksen vaikutusta. On mielenkiintoista nähdä, onko kohtauksia enää ollenkaan. Minulle tuo tarkoittaa parin tunnin lukemis-käsityörupeamaa. Mukana on pari Ella-kirjaa, joita saan lukea "suu vaahdossa", mutta siinä vaiheessa, kun neiti nukkuu, saan ainakin tikuttaa vähän jotakin. Mukana on ainakin tuo torkkupeittoneule sekä pari kerää violettia seiskaveikkaa siltä varalta, että innostun tekemään Villapallon ohjeella lämpöisiä pantoja arpajaisvoitoiksi. Niitä muuten neuloinkin kaksin kappalein tuossa sairaslomaseni aikana, yhden harmaan ja yhden kauniin syvänpunaisen Kuopukselle. Tuossa punaisessa on alempi panta isoveikkaa ja ylempi Tango fania, samaa punaista, ja siitä tulikin aika hauska pörröpanta. Kuopus ainakin tykkäsi.

Varamammamme muuten teki lapsille neuleita: Kuopukselle aivan ihanat lapaset, joissa on yhdistettu punaista ja pinkkiä pätkävärjättyä nallea (aivan uskomattoman hyvä yhdistelmä!) ja Esikoiselle sukat, joissa on raitoja joka lähtöön: siellä on minun koolaamaani nallea ja vauvalankaa ja Fortissiman sukkalankaa jne... Laitan näistäkin kuvan tänne, kunhan vain ehdin kameran kanssa huseeraamaan.

Ja nyt kiiruusti taas töitä tekemään, aika on kortilla ja vino pino hommia tehtävänä! Viikonlopun olen pelaamassa lentopalloa, joten blogissa on varmaankin hiljaista...