Vaikka päätä kiristää vieläkin. Ja ihmekös tuo, kun alkoi tuo neulomattomuus eilen illalla niin ottaa päähän, että istuin ihan vailla järkeä neulomassa pipoa valmiiksi melkein yhteen asti yöllä. Hmm, järkikultaa kaipaisin, minne lie sekin juossut kaiken kiireen keskellä??!!

Niin, siis neljänviljanpuuropipo tuli valmiiksi, ja ihan jopa sen tänä aamuna sitten kastelin ja "pingottelin" kuivumaan. Ja aloitin samalla mallilla uuden pipon, jota kerkesin neuloa melkein kolme kerrosta aamuruuhkassa kuunnellessani samalla Täällä pohjantähden alla -äänikirjan kolmatta osaa. Ihan sananmukainen moni"ajo"ympäristö siis olen.

Eilen illalla sai päästellä höyryjä vähän liiankin kanssa ulos Matinkylän harjoitusjäähallissa. Siellä kun on ihan prkleen kylmä! Näköala peliin on mainio, kun roikkuu kaiteella suoraan jään yläpuolella, mutta hanskoista huolimatta sormet olivat niin kohmeessa, että vielä tunnin jälkeen jäähallista ulos tultua sormia pisteli ja kihelmöi.

Pojat pelasivat hyvin, vaikka hävisivätkin. EJK taisi hieman hämmästyä siitä, ettei Nups sitten ollutkaan ihan olankohautuksella ohitettava vastustaja, pojat johtivatkin peliä pitkään, mutta sitten ilmeisesti EJK:n tasaisempi materiaali ja yhden Nupsin pelaajan ei-erikoisen-fiksu jäähyjen otto antoivat heille sen tarvittavan lisäplussan, jonka avulla voittivat 5-4. Esikoisen henkilökohtainen tilasto kasvoi vain syöttöpisteellä, mutta erityisesti oli syytä iloita kaverinani kannustaneen äidin puolesta, sillä hänen poikansa teki ottelussa kaksi maalia. Hieman jäi harmittamaan, että häviä oli noinkin niukka, ja hienosti pojat pelasivat tosissaan viimeiseen asti, mistä oli osoituksena viimeisellä sekunnilla tehty neljäs maali...  Tuomaritoiminnassa oli taas hieman toivomisen varaa, sillä paitsioita ei kumpikaan tuomari nähnyt yhtäkään ennen toisen erän loppuvaihetta - ylhäältäpäin niitä näkyi useita, ja selviä. Muuten tuomarit kyllä hoitivat hommansa kohtuullisesti, ja peli oli aika siistiä.  Seuraavan kerran Matinkylään sitten sunnuntaina, taitaa olla vuorossa se viereinen kaukalo, kun vastustajana on Jäähonka.

***

Flunssakausi on saapunut työpaikalle. Vielä eilen iltapäivällä töissä olleiden vahvuudesta oli tänä aamuna kolme poissa. Huhhuh, omakaan olo ei ole ollut kaksinen koko viikolla, mutta vielä tässä pystyssä sinnitellään - mikähän on sitten huomisen olotilanne?