"Virvon varvon vitsasella, kosken kevätpajusella, terveyttä toivottelen, siunausta siivittelen, onnea oksalla tällä!"

Jokaiselle blogini lukijalle siunattua Palmusunnuntaita!

***

Käsityöt ovat olleet joutokäynnillä viime päivinä, sillä eilinen kului lasten koululla askartelutapahtumassa, ja sen jälkeen olikin niin veto poissa, ettei edes neule kädessä viihtynyt. Tapahtuma sujui hyvin, lapsia kävi virpovitsoja tekemässä sellaiset 60-70 ja siihen vielä vanhemmat sitten lisäksi. Buffetissa myynti sujui ja arvat myytiin hetkessä loppuun. Tekemäni kynäsuojukset olivat suosittuja, mutta meillä oli tällä kertaa muutenkin tosi hyviä voittoja: yksi äiti oli kasvatellut pieniä rairuohoja ja tehnyt niihin kissakoristeet SK:n ohjeella, toinen taas kasvatteli vähän isompia myyntiin. Arpoja olisi varmaan mennyt enemmänkin, mutta voittoja ei olisi toiseen sadan arvan renkaaseen enää riittänyt, joten hyvä näin.

Olen kyllä saanut tikuteltua yhden NUPS-pipon lisää, tosin siitä puuttuu vielä tupsu, ja kaksi kynänsuojustakin neuloin eilen illalla, mutta siinä kaikki.

***

Kannonkoskella on pelit menneet hienosti: pojan joukkue voitti äsken Haukiputaan Ahmat ja pääsi finaaliin, toinen nupsin joukkue hävisi finaalipaikan Tapparalle ja menee siis pronssiotteluun. Joka tapauksessa on siis mitalia tulossa tuomisina. Esikoinen kunnostautui tuossa finaalipaikan tuoneessa ottelussa tekemällä kaksi ensimmäistä maalia, joten illalla taitaa joka tapauksessa kotiutua tyytyväinen nuorimies, kävi sitten finaalissa miten kävi. Tosin pojat eilen voittivat tämän Tapparan, mutta eihän se mitään vielä takaa tänään. Hienoa kuitenkin olisi, jos pikkupaikkakunnan pojat "jyräisivät" suurseuran pojat... *köhköh*

***

Kuopus lähtee parin tunnin päästä virpomaan kerhokaveriensa kanssa vanhuksia palvelutaloon, joten täytynee ryhtyä pohtimaan lounasta pikkuhiljaa. Yhden virpojat kävi meillä oven takana äsken, saapi nähdä, vieläkö tulee muita.