Tänään kotiin palatessani oli postipinossa kaunis tummansininen paketti, lahjanaruineen kaikkineen. Salainen ystäväni oli muistanut minua syyskuun paketilla! Tiiviisti pakatusta pahvilaatikosta paljastui kaikki tämä:

2862797479_4a850984bb.jpg?v=0

Upea musta rosee-tekniikalla ja virkkauksella toteutettu kaulahuivi, johon on kiinnitetty herkullisen oranssinpunaisia pikkukukkia (nekin rosee-tekniikalla toteutettuja). Ja tokihan paketissa oli myös minulle oma rosee-väkkärä (en oikein osaa kutsua tuota miksikään muuksi) ohjeineen sekä kaksi kerää valkoista Floricaa, jotka suorastaan HUUTAVAT, että niiden pitää päästä värikylpyyn jossain vaiheessa... =) Kiitos, salainen ystäväni, ja toivotan pikaista paranemista - tämän päivän sairastussaldo oman työpaikkani omalla osastolla oli yksi jo eilen töistä poissa ollut, kaksi lisää jätti aamulla tulematta ja neljäs lähti pois kesken päivän... taitaa olla sitä syksyä, tämä.

Taidanpa heti huomenna kietaista tuon uuden huivini mustan syystakkini seuraksi kaulalleni... ;-) se on ihana. Tykkään tosi paljon virkatuista palajutuista, luontainen laiskuuteni vain estää minua tekemästä niitä itse, joten arvostan tätä sitäkin enemmän!

Ja värikylvyistä puheen ollen; rakas veljeni on parhaillaan Suomessa pikavisiitillä, ja toi minulle synttärilahjaksi ison purkin Grape-makuista Kool-Aidia... Kyllä tästä kohta on pakko päästä vähän värjäämään! Ja arvatkaapa mitä muuta isoveli minulle toi... Todellisen keräilyharvinaisuuden... Hän oli henkilökohtaisesti soittanut ja laulanut minulle lahjaksi levylle Beatlesin Birthday-biisin - kun pistin levyn soimaan, tunnistin heti kappaleen, mutta outo sovitus vähän ihmetytti....=)))) Onneksi laulajaa ei ollut vaikea tunnistaa!