Kommentoimis- ja osallistumisaika blogini 1-vuotisarvontaan on nyt päättynyt! Virallistakin vielä vähän virallisempi valvoja eli blogiemäntä Keskiäkäinen kiittää kaikkia osallistujia. On aika kertoa tämän viikon voittajanumerot, jotka lahjomaton RNG on kommentoijien seasta poiminut... Ensimmäinen eli pääpalkinnon voittaja on kommentoija numero 22 eli Makepeace75! *jiihaa* Ja hyvänä kakkosena maaliin tuli pieni mutta sisukas numero 9 eli Outi! *jippijei*. Onnittelut voittajille, tässä on nyt sitten sitä mainetta ja kunniaa, palkinnot tulevat perästä. Makepeace, mehän voimme tehdä treffit tässä lähiaikoina, ja Outi, ilmoitteletko yhteystietoja, kiitos!

Kommenteissa kiiteltiin blogiemäntää niin hävyttömän monisanaisesti, ettei tässä voi kuin punastuen, nolona kursaillen niiata ja kiittää kauniista sanoista. Todella monet käsitöistäni mainittiin noissa kommenteissa, ja kisa oli tiukka, mutta suosituimmaksi nousi ihan villalangan mitalla kanttorille synttärilahjaksi tehty huovutettu nuottilaukku:

500486.jpg

Hyvänä kakkosena ja itse asiassa ihan tasoissa olivat Kangaskasalle tehty laukkuvaihdon laukku:

673299.jpg

sekä huivit, nimenomaan monikkomuodossa, niitä kun täällä tuppaa olemaan esillä aika usein... =) En nyt tällää tähän yhtään kuvaa vanhoista huiveista, niitä tulee taas kyllä lisää, yksi valmistui juuri ja odottaa minua kylvettämään ja pingottamaan itseään... Minulla siis saattaisi olla tulevaisuutta laukkumaakarina, jos tähän äänestykseen yhtään on uskominen!

Hyvää syntymäpäivää, blogiseni, jatketaan siis samaan malliin!