Tauti jatkuu edelleen, joten jatkuu myös sohvaperunana olo. Tosin eilen illalla oli pakko lähteä ulos, kun Esikoisella oli lätkämatsi PiTaa vastaan Kisakalliossa. Matkalla sinne pudotettiin Kuopus yökyläilemään Mamman ja Papan luo, joten huushollissa on nyt yhden lapsen vajaus. Eikä neiti ole halukas tulemaan kotiin vielä tänään, vaan ilmoitti olevansa toisenkin yön. Passaa minulle.

Pahin pipotuskin on hellittänyt, joskin juuri löysin oikein mukavan näköisen ja helpon oloisen palmikkopipon ohjeen, joka täytyy ehkä tässä kokeilla... Sohvalla istuessani ja telkkua tuijotellessa olen neulonut tässä Sarah Bradberryn Feather and Fan Comfort Shawlia erilaisista ruskeista langoista - minulla kun on ollut jo pitkään pula ruskeasta kolmiohuivista. Huivejahan on melkein joka lähtöön, on parikin beigeä ja jokunen sellainen, missä on vähän ruskeaa, mutta kunnollista ruskeaa huivia ei ole ollut. No, kohta on. Huivi on joutuisa neulottava ainakin näin, kun siihen voi upottaa useamman tunnin päivässä. Tosin nyt, kun kerroksia on jo ainakin 150, alkaa tahti hidastua selvästi. Katsotaan nyt, kuinka pitkälle innostus riittää, sehän tässä lähinnä määrää sen, kuinka iso huivista sitten loppujen lopuksi tulee.

Uusia neulelehtiä on tippunut postilaatikkoon: uusin Suuri Käsityölehti tuli jo pari päivää sitten, on luultavasti joko viimeinen tai toiseksi viimeinen, joka tulee, sillä lopetin tilaukseni syksyllä, mutta lehtimyyjä sai minut houkuteltua jatkamaan sitä puoleksi vuodeksi. Tässäkään lehdessä ei ollut oikeastaan mitään minua kiinnostavaa, joten enpä taida tuotakaan tilata vähään aikaan. Uusin Novitakin tuli, ja siinä oli oikeastaan aika monta hauskaa juttua. Kirjoneuleet tuntuvat nyt tarttuvan silmään herkästi, kun niitä on viime aikoina tullut tehtyä, ja ainakin tytöille tarkoitettu kirjoneulepipo jäi takaraivoon kaihertamaan. Kenties, kenties... Samoin malli 23, palmikkopintainen pipo ja malli 53, miesten palmikkopintainen villapaita, jossa minua tosin viehättää vain tuo resorikaarroke... =)  Malli 71, pojan traktorineule on hauska, tosin minä voisin sellaisen lähinnä tehdä tuolle "isommalle" pojalle eli isännälle, enkä usko hänen nyt niin ihastuvan ajatukseen.  Erityisesti pidin kuitenkin lankapaloissa esillä olleesta sienimetsäasetelmasta, jonka novitalaiset olivat tehneet hallituksen puheenjohtajalle. Ideana todella viehättävä!

Kevään uusien lankojen värit olivat aikaa mitäänsanomattomia, joskin seiskaveikan Jättiraitojen väreistä pidin todella paljon. Kunpa tekisivät joskus Jättiraitaan jonkin selkeästi vihreän ja ruskeansävyisenkin vaihtoehdon...

***
Mutta sitten urheilu-uutisiin: Esikoisen joukkueessa tapahtui vuodenvaihteessa hieman muutoksia, muutama poika siirtyi AAA-joukkueesta AA-joukkueeseen, ja sieltä tuli pari poikaa kolmeen A:han. Esikoinen siis pelaa AAA-joukkueessa, jonka pelaajamäärä on nyt tasan 10 + maalivahti. Peliaikaa on siis luvassa rutkasti. Eilen pojat pelasivat ensimmäisen kerran tässä kokoonpanossa harjoitusottelun Pitäjänmäen Tarmon vastaavaa joukkuetta vastaan. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat harjoituspelissä muistaakseni joskus marras-joulukuun vaihteessa, ja silloin loppunumeroiksi merkittiin 5-3 (jos oikein muistan) PiTan voittaessa. Eilen olikin sitten ihan toisenlaiset sävelet. Kolmannen erän alkaessa Nups johti 4-0, ja hetken näytti todella huonolta, kun PiTa teki kaksi maalia ihan peräkkäin, mutta siihen se sitten jäikin. Nups voitti siis kolme erän ja 45 peliminuutin jälkeen 4-2, eikä poikien riemulla ollut kyllä rajoja... Ja kyllä vanhemmatkin olivat mielissään, mitä sitä suotta salaamaan!Cool Esikoinen ei maaleja tehnyt, mutta syötti kaksi.

Huomenna onkin sitten matka Espooseen, siellä onkin sitten vastassa aivan eri luokan vastus, EPS Red. Täytyy vain toivoa, että eilisen hyvät fiilikset antavat puhtia myös huomiseen!