Olen saanut tunnustuksen.

1908618.jpg

Marle perusteli tämän tunnustuksen myöntämistä näillä sanoilla:  "hienoja käsitöitä ja taitava tarinankertoja. Jaksan lukea vaikka kuinka pitkän postauksen, jopa kuvattoman!"  

Tämän tunnustuksen ansaitsisi (myös) minulta monen moni blogi, ja siksi on aivan liian vaikeaa lähteä nimeämään ketään erityistä, mutta yritän kumminkin: Hepsi Maartsi Ixu Kipakka Raijis Helmis Sartsa Niina Villasukka Piri Ilu Kangaskasa Marple Kaisa Palaga Tupuna Outi Muori Menninkäinen Aura Lettu Mari SeijaP Möhönasu Katiija Anne Jantta Pami Muoriska Marsu Makepeace75 AnniTanni Sipi Arja Jonskulainen Virkku ... ja sitä rataa. Jos et löytänyt itseäsi luettelosta, ansaitset silti tunnustuksen, sillä tässä oli vain osa niistäkin blogeista ja ihmisistä niiden takana, joita omalta suosikkilistaltani löytyy.

***

Tälläkin kertaa tästä postauksesta jäävät puuttumaan kuvat käsitöistä, sillä kuluneet viime päivät ovat olleet hiukan liian täynnä elämää niin ilossa kuin surussakin. Syntymäpäiväni juhlinta työnsi hetkeksi sivuun myös suru-uutisen, jonka kuulin perjantaina: nuorin enoni oli menehtynyt sydänkohtaukseen syntymäpäiväni iltana. Hän kuoli sananmukaisesti saappaat jalassa, hevosmies kun oli, ja hevosta rauhoitellessaan sydänkohtauksensa sai. Mielelläni menisin saattelemaan häntä hänen viimeiselle matkalleen keskiviikkona, mutta kuten niin usein on viime vuosina käynyt, arki estää minua lähtemästä. Joten muistan häntä ajatuksissani ja rukouksissani aina, kun sytytän tuohuksen vainajien muistelupöydälle.

"Saata, Herra, lepoon nukkuneiden palvelijaisi sielut. Anna heille anteeksi kaikki heidän syntinsä, jotka he ovat vapaalla tahdolla tai tahtomattaan tehneet ja ota heidät valtakuntaasi. Suo heidän päästä iankaikkisista lahjoistasi osallisiksi ja anna heidän nauttia loppumattoman autuaan elämän iloa." 

1908673.jpg

(Kuva Valamon luostarin sivuilta)