Päätin, etten nitkuta tällä kertaa mistään. Joten nyt vain mukavia asioita tällä kertaa... *ainaskin yritys on hyvä*

Bolero työkaverille tuli valmiiksi ja hän oli tyytyväinen, mikä tietysti tärkeintä. Minäkin olen tyytyväinen siihen, että a) kerrankin neuloin ja virkkasin jotain ohjeen mukaan, ja b) koska työkaverille kelpasi. Lankaakin jäi yli vähän toista kerää, joten jotain pientä kivaa saan tehdä tuostakin. Kyllä kelpaa! KUvat ovat kamerassa, yritän ehtiä illalla niitä lataamaan koneelle.

Kuopuksen opettajan ja avustajan verkkokassilahjat edistyvät, toinen kassi on jo valmis ja toinenkin loppusuoralla. Muuten olen tyytyväinen, mutta olen lievästi kyllästynyt Colorado-lankaan. Onneksi se vähenee näiden töiden myötä merkittävästi.

Esikoisen torkkupeitto lienee seuraava loppuunsaatettava projekti, yritän vielä sinnikkäästi saada sen tehtyä toukokuun puolella, mutta jos nyt menee vielä kesäkuun alkuun, niin lieneekö tuo nyt niin suuri murhe?

Uusia suunnitelmia on niin paljon, etten osaa taas päättää mistä aloittaa. Kuopukselle piti ostaa kaupasta neulebolero, kun ei äiti ehdi itse tekemään kaikkien muiden hommien pyörityksessä... *noloa* Mutta jotain nättiä pitää olla kevätjuhlaan päälle kuitenkin. Oma Novita-bolero on aina vaan vaiheessa, se pitäisi viimeistellä, kun ei neulottavaakaan paljoa olisi... Ja sitten tekisi niin mieli aloittaa jotain kivaa Doris Chanin ohjetta, ravelrystä löytynyttä kassiohjetta, samasta paikasta löytynyttä virkatun suorakaidehuivin ohjetta, itselle pitäisi virkata/neuloa pari kesähamosta ja kuopuksellekin voisi yhden sentään tehdä, mökille pitäisi ainakin aloittaa ne omanlaiset verhokapat ja kotiinkin himoitsisin olohuoneeseen tehdä uusia verhoja virkaten/neuloen... Ei lopu neulojan eikä virkkaajan työt neulomalla tai virkkaamalla, näin se vaan on.

Helmis lanseeraa FUFO-kuukautta, pitäisiköhän osallistua? Onhan noita Fufoja meikäläisenkin nurkissa jokunen, joskaan ei mitenkään traagista määrää. Katsotaan nyt, mitä mieleen juolahtaa.

Huomenna lähden sitten Tallinnaan. Siellä päässä ohjelma on vapaa eli työasioista ei tarvitse piitata, joten suuntaan todennäköisesti suoraan laivalta Karnaluksiin ja kenties vielä Sadamarketiinkin. Täytyy yrittää tällä kertaa pitää tolkku päässä, lankaa on joka tapauksessa kotona riittävästi... =)