On ihan tyhmää, että on vasta tiistai, ja ulkona paistaa aurinko. Vasta torstaina pääsen Tallinnaan, johon olen tosin henkisesti jo valmistautunut mm. pohtimalla lankabudjetin suuruutta.

Tänään ei myöskään tarinaa irtoa, sillä sitä irtosi eilen vähän liiankin kanssa. Eksyin Tarinamaanantain blogiin ja ryhdyin itsekin sepustamaan, ja siihen läsähtivät kaikki luovat voimavarani tällä erää.

Tajusin juuri tuossa, että sain jo viime viikolla valmiiksi tuon Shoop Shoop -jakkuni, mutta en ole saanut lankoja pääteltyä enkä kunnollista kuvaa otettua. Ehkä tänään?

Seuraava käsityö on työn alla, aloitin viikonlopun ryyppäysreissulla tehdä isoveljen jenkkilästä tuomista iihanan tukevista puuvillalangoista verkkokassia - liekö viimeinen tuohon kesäkassitempaukseen...

Ja sitten vielä: kävin hierojalla, joka hieroi käsivarsiani kyynärpäistä ranteisiin. Huusin kuin pieni eläin koko käsittelyn ajan. Ai tekikö kipeetä? Arvatkaa vaan!!!

Ja sitten vielä jälkikirjoitus klo 15:15... Pitihän minun siis mainita, että eilen kotiutui Book Depositarysta kaksi kolmesta tilatusta kirjasta, Simple Stylish Crochet sekä Scarf Style. Lisäksi tuli SK:n elokuun numero, uusin jossakin hienoisessa mielenhäiriössä tilaukseni, kun lehtitäti soitteli. Odottelen vielä sen kolmannen kirjan tulevaksi ja teen sitten sisältöinventaariota - eilen ei jaksanut ei ehtinyt ei viitsinyt kauhesti kirjoja edes selata, mitä nyt huomasin, että Ene's Scarf on siellä Scarf Stylessä ja kai se olisi neulottava - joskus. Tuliskohan tuo kolmaskin kirja jo tänään?