Ja taas alkaa loma! On tää kivaa, kun saa lähteä lomalle monta kertaa kesässä!

Eilen oli Esikoisella kauden ensimmäinen lätkämatsi. Salon joukkue on kohdattu monta kertaa, ja aina tappiollisesti, eikä se tilanne mihinkään vielä muuttunut, mutta kuten Esikoinen itse asian ilmaisi, "ei koskaan oo hävitty näin vähän!". Loppuluvut olivat 6-7, ja Esikoisella oli lapansa "sopassa" yhden maalin ja yhden syötön verran. Mukavaa oli Kisakallion lehteriltä peliä seurailla, pitkästä aikaa, vaikka meinasi vilu tulla ja erätauolla hiki ulkona... Kieli ulkona 

Salolaiset olivat juuri olleet leireilemässä, joten Nupsin pojilla oli hienoisia käynnistysvaikeuksia, mutta hyvin äkkiä kävi selväksi, että tuomarilla oli tiukka linja ja salolaiset istuivat tuon tuostakin jäähyllä. Niinpä nupsilaiset kipusivat päättäväisesti altavastaajan asemasta jo tasalukuihinkin, mutta sitten tule hetken notkahdus, ja peli olikin numeroissa 4-7. Nups ryhdistäytyi kuitenkin, ja kun Salon kapteenilla sitten keitti pahasti yli ja hän sai passituksen suihkuun muutamaa minuuttia ennen pelin loppua, päästiin vielä viimeisillä minuuteilla tuohon loppulukuun. Hyvältä siis näyttää uutta kautta ajatellen.

Siippa ja Kuopus lähtivät eilen heti matsin jälkeen ajelemaan kohti mökkiä, me menemme huomisaamuna perässä, kunhan saan iltasella toisen pakkasen sulatettua ja puhtaat matot pois terassilta ja vähän unta kaaliin... Illalla pitäisi myös miettiä, mitä käsitöitä haluaisin tehdä muutaman seuraavan päivän aikana, tosin tällä reissulla olen ainoa kuski, eli käsityöaika saattaa jäädä vähiin. Mutta se ei tahtia haittaa. Keskeneräisenä on yksi neulehuivi, joka varmasti tulee matkaan mukaan, mutta se on jo niin pitkällä, että valmistuukin turhan nopeasti, ja siksi tarvitaan myös jotain muuta.

Mukaan saattaisi lähteä vaikkapa huivineule tai -virkkuu, kenties peräti jokin noista itse värjätyistä langoista? Tai sitten sekalainen kokoelma puuvillalankoja, joista voisi kehitellä arpajaispalkintoja syksyä varten... tai kenties sopivia lankoja kohta eläköityvän työkaverin lahjaan... hmmm... no, ilta on aamua viisaampi, joten eiköhän vastaus jossain vaiheessa paljastu.

Reissuun en taida konetta ottaa mukaan, joten muutaman päivän blogihiljaisuus taitaa olla edessä. Toivotaan kaunista säätä niin minulle kuin muillekin, nyt olisi viimein mahdollisuus nauttia auringosta laiturin laidalla istuen...