En ole pahemmin ollut rellestämässä, kunhan vain olen koko päivän istunut koulussa. Aivot ovat turvoksissa kaikesta liiasta uudesta... ja mieltä painaa se, etten saanut aikaiseksi kysellä edellisen opiskeluviikonlopun läksyjä, joten ne tulivat sitten vastaani tänään. Ja arvatahan saattaa, että olisi ollut hommia, joihin ei nyt sitten riitä sen kummemmin aikaa, energiaa kuin tietoakaan. Katsotaan kuinka ämmän käy huomenissa.

Käsityöpuolella ei ole ihmeitä tapahtunut. Isoveljen pipo tuli valmiiksi tänä iltana, kun istuin katsomassa esikoisen ja hänen kahden lätkäkaverinsa kanssa ensimmäistä Pirates of Caribbean -leffaa. Meidän piti nimittäin mennä elokuviin katsomaan sitä Night at the Museum -leffaa, mutta homma meni myttyyn, kun olimmekin lukeneet vanhaa lehteä... hmh. Onneksi nuoret miehet suostuivat vaihtoehtoiseen illanviettotapaan eli kävimme vuokraamassa dvd:n ja istuimme sohvallamme mässytellen leffakarkkeja. Minulle homma kävi paremmin kuin hyvin, sillä pystyin sitten samalla neulomaan.

Laitoin muuten tuonne sivuilleni tuon Nunnun reseptin, joten sieltä sopii sitten käydä vilkaisemassa kuinka tuo alkuperäinen Nunnu on tehty. Kyseessä ei tosiaankaan ole sitten mikään tarkka ohje, vaan enemmänkin resepti, jota voi soveltaa sopivasti.

Väsyttää aika tavalla, mutta taidan silti vielä jonkin aikaa istua telkkarin edessä ja neuloa... jotakin. En vielä tiedä mitä. Aviosiippa on saunaillassa muiden lätkäjoukkueen huoltajien kanssa ja kuopus passitettiin mammalle ja papalle yökylään, esikoinen ryömi jo vuoteeseen flunssanpoikasta potemaan joten minä olen vapaa tekemään hetken ihan mitä huvittaa... =)