ei kun nyt meni sekaisin, sillä kävin Virkun blogissa ja taisin epähuomiossa meemin sijasta kopioida otsikon... Ei kun siis Virkun blogissa oli hauska meemi, jonka tuloksena sain tietää vaikka mitä itsestäni. Ideana on googlettaa oma nimi ja verbi on, siis tässä tapauksessa esim. "Tea on" ja katsoa, mitä haku tuo tullessaan.

  1. Musiikkiuransa lisäksi Tea on tullut ainakin lapsille tutuksi MTV3 -kanavan Kids Top 20 -ohjelmasta ja Subtv Junior -kanavan toisena juontajana. (kyse on siis Tea Hiillosteesta, minä en tietääkseni ole hillunut TV:ssä...)
  2. Lipton White Tea on kiinalaista valkoista teetä, joka on maustettu aprikoosi- ja ... (niinpä niin...)
  3. Lipton Ice Tea on yksi maailman suosituimmista virvoitusjuomista. (yllättävää kyllä...)
  4. Tosin Tea on harrastanut musiikkia lähes koko ikänsä ja haaveillut siitä ... (tätä ei ole kirjoitettu minusta, vaan Tea Khalifasta, mutta olen sitä minäkin harrastanut...)
  5. 5 Potential effects of tea on health (Hmmm... ovatkohan terveyteen liittyvät vaikutukseni terveyttä edistäviä vai päinvastoin?)
  6. TEA on STPU:n perustajajäsen. (Tuo STPU taisi olla jokin Suomen Työpaikkaurheilijoiden poppoo - en tunnusta!)
  7. Tea on rauhoittunut tänään sisäleikkien ääreen. (Kuten kaikkina muinakin päivinä...)
  8. Long Island Ice Tea on cocktail jonka päävalmistusaineet ovat vodka, rommi, tequila ja gini. (Pitäisiköhän joskus oikeasti maistaa?)
  9. Myös Tea on suorittanut opintoja ihmisen fysiologiasta ja anatomiasta. ... (no en ole kuin empiirisiä tutkimuksia ja ihan perustasolla...höh!)
  10. Tea on ihana ja tulee aina olemaankin!! (Siinäs kuulitte!)

Kaikenlaista sitä tuleekin meemimaailmassa vastaan.

Niin, ja blogiarvonnan voittajille tiedoksi: paketit lähtivät postiin eilen, joten jopa jo tänään tai viimeistään huomenna taitaa olla lupa odottaa postipojalta terveisiä!