Tänään olen ollut monta kertaa jo kirjoittamassa postausta, mutta aina olen heittänyt kesken, pyyhkinyt pois kirjoittamani ja antanut olla. Tuntuu siltä, kuin ei olisi mitään sanottavaa (ainakaan mitään kivaa), ei mitään näytettävää, ei kerrottavaa. Ja tässä kuitenkin taas olen. Hmph.

Joulua pitäisi tehdä ja miettiä, mutta ei vaan jaksa. Kuistille sain kahteen ikkunaan laitettua olkitähdet, kaksi jäi vielä vaille - tosin toisessa roikkuu jo himmeli ja toiseen ei pääse käsiksi, kun edessä on hirveä vuori tavaraa. Ja siinä se joulun laitto tällä erää onkin. Saimme sentään (muistaakseni) päätettyä, että vietämme joulun kotona, ja menemme sitten uudeltavuodelta siipan kotimaisemiin käymään. Se tarkoittaa iloisesti sitä, että muutamaan joululahjaan on enemmän armonaikaa kuin muuten olisi... =)

Eilen aloittelin yhtä joulupukin konttiin menevää, ja se on melkein puolivälissä valmista. Viikonloppuna yön tunteina kerityt viron villat keikkuivat eilen silmissäni niin ikävästi, että oli pakko etsiä sekavasta puikkokasasta toisetkin sukkapuikot ja ryhtyä neulomaan seuraavaa hyshys-työtä. Nyt ei huvittaisi olla töissä, kun olisi niin kiva taas istuskella sohvalla neulomassa mukavan rasvaista lankaa...

Eilen silitin myös Idolsia katsellessani vinon pinon vaatteita käyttökuntoon. Nolostuttavaa oli, kun siippa ja kuopus tulivat kotiin juuri, kun olin katsonut Anna Puustjärven esityksen Pieni ja hento ote, joka oli minusta vain niin tavattoman hyvä tulkinta, että vallan riehaannuin kyynelehtimään. Väsymys vie minulta viimeisetkin itsehillinnän rippeet, hohhoi.

Tämän aamun aloitin hierojan pöydältä. Toistaiseksi viimeistä kertaa olin hierottavana, nyt pitäisi itse yrittää pitää hartialinjaa paremmassa kuosissa. Ibuprofeenia vedän tällä hetkellä 2400 mg päivässä hierojan kehotuksesta, sillä epäilen tulehdusta jossain siellä olkapäässä. Katsotaan sitten viikon päästä, miltä tuntuu.

Ulkona pimenee ja otsanahkaa alkaa kiristää siihen malliin, että taidan kerätä kamppeeni ja lähteä kotiin päin. Siellä odottaa nälkäinen pesue, kuopuksen englanninkoeharjoittelu ja toivottavasti mahdollisuus upottaa näppinsä rasvaiseen villaneulomukseen. Tsau!