Aika hyvin tämä KYh-touhu tuntuu sujuvan. Joka päivä olen ehtinyt aloittaa jotain uutta, ja pienimpiä olen jo saanut valmiiksikin. Keräilen KYH-töitä olohuoneen nurkassa olevaan Ikea-kassiin, ja ajatuksena on kaapata kassi sitten sellaisenaan kainaloon, kun lomalle lähdön aika tulee. Joskus. Sitten.

Mutta niitä aloitettujahan tässä piti esitellä. Ja valmistuneita, eikä haikailla loman perään.

KYH #7 on pitkästä aikaa virkattu pikkuliina. Omalle ruokapöydälle. Lankana vanha Novitan Kotiväki, väri taitaa olla aprikoosi.

KYH #8 on taas yksi kolmiohuivi. Lankana kool-aidilla värjätty ohut Pirkkalanka.

ja tässä KYH #9 ja #10: uudet kesäkukka.amppelit takaterassille. Nämä on virkattu mittojen mukaan Ikeasta jo useita vuosia sitten ostetuille muovimukeille, jotka ovat uskollisesti ympärivuotisessa käytössä palveltuaan ansainneet nyt hieman rauhallisempaa menoa kesäkukkien säilytyspaikkoina. Oransseille mukeille halusin virkata limenvihreät päälliset. Seuraavaksi kirkkaanvihreät mukit saavat aprikoosinväriset verkot ympärilleen... Näihin meni lankaa yhteensä 44 g, eikä totisesti kauaa nokka näiden kanssa tuhissut. #9 aloitettiin ja valmistui eilen, #10 aloitettiin eilen ja valmistui tänään.

Ja vielä sai alkunsa tänään KYH #11: kerrankin jonkun muun mallilla virkattu kolmiohuivi. Scarlet Evening Shawl viehätti minua ensikatsomalta, joten nappasin lankakorista ensimmäisen käteen osuneen langan - Nalle Coloria pinkkinä. Ja tuossa vaiheessa nyt ollaan. Lankaa vain on vähänlaisesti, joten kovin suurta kolmiohuivia tästä ei tule.

***

Innostuin tässä hankkimaan muutaman käsityökirjankin. Niistä kuitenkin lisää joskus toiste. Ansaitsevat ihan oman postauksensa.