Siis olen helmikuun aikana neulonut tai virkannut 19 työtä, joista kolme ainakin minusta itsestäni varsin suuria töitä. Aika vauhtia, vaikka sen itse sanonkin, siihen nähden, että teen myös kokopäiväisesti duunia ja minulla on kaksi lasta. Tosin lapset sanovatkin, että äiti neuloo AINA.

417300.jpg

Esikoisen lätkäkaveri tilasi minulta tällaisen verkkopipon käytettäväksi kypärän alla. Esikoiselle olen tehnyt pari samantyyppistä, ja kovassa käytössä ovat. Toivottavasti pipo on sopiva, mutta jos sattuisi olemaan liian suuri, niin teen sitten uuden. Esikoisella on kyllä tuollekin käyttöä.

417299.jpg

ja tämän kaulurin "tilasi" isoveljeni joulun aikaan Suomessa käydessään. Toivotaan, että se palvelee hyvin moottoripyöräasun alla lämmittämässä. Halauksia sinne rapakon taakse, tämä lähtee jossain välissä postin mukana sinne tulemaan... =)

Noihin kahteen työhön meni lankaa yhteensä 172 g, joten ylitin näillä täpärästi 3,5 kg:n kulutuksen. Nyt yritän vielä saada valmiiksi yhden työn, niin kpl-määrä on sitten tasainen 20. Idea on jo valmiina, toteutus vain puuttuu... =)