Ja näin on jälleen kerran puhallettu peli poikki, ei enää kommentteja, kiitos! Ja suorastaan raamatullisesti tässä kävi, sillä sanotaanhan Isossa Kirjassakin, että "viimeiset tulevat ensimmäisiksi", sillä niin vain kävi, että järjestyksessä viimeisimmät kommentoijat eli Mayasiba ja Tsikko olivat kaksi lähinnä arvannutta! Mayasiba oli piirun verran parempi, Tsikko hyvänä kakkosena. Oikea määrä lankaa tuossa Säkissäni oli 2 kg 620 g, eli Mayasiban arvaus heitti vain 180 g, Tsikon 220 g. Onnittelut voittajille!

Kyllä oli hauska ihmetellä arvauksianne - jotkut arvioivat reilusti alakanttiin, toiset taas huikeasti yläkanttiin, mutta taidatte armaat lukijani jo tietää, että ei se Pelagia-täti koskaan kovin vähän sitä lankaa hanki... =) Ja tuossa kassissahan ei tosiaankaan ollut edes koko Tallinnan lankasaalis, kaikkien sieltä kotiutuneiden lankojen yhteispaino oli 3 kg 270 g.

Ja sitten rouva voittaja Tsikko, yhteystietoja tässä vielä kaivattaisiin, ettei tarvitsisi lähettää postia osoitteeseen "Blogistania, Bittiavaruus, Vuodatuksesta vasempaan... ". Ei taitaisi Kusti sinua sieltä löytää... =) Laitapa sähköpostia osoitteeseeni tea piste siili ät dnainternet piste net tai kommentoi uudestaan oman spostiosoitteesi kera.

Sitten vain kiitokset ja kumarrukset kaikille arvanneille, parempaa onnea sitten ensi kerralla. Muistakaa viisaan Hugo-peikon sanat: "Aina ei voi voittaa - ei edes joka kerta!".