Hetkeä ennen keskiyön kellonlyömää eilen valmistui tämä:

Eipä mitään erikoista tässä... Peruspipoa 3o, 2 n -ribbillä, lankoina Silja-sukkalanka kaksinkertaisena ja seiskaveikka. Langankulutus 48 g, 4 mm:n puikoilla tätä tein.

Tänään en ole vielä neulonut riviäkään neljättä Turn a Squarea, jonka aloitin aamun pikkutunneilla tuon valmistuneen jälkeen. Sen sijaan olen pohdiskellut uutta variaatiota tuosta Pelagia-huivimallistani sekä kerinyt viime viikonloppuna kool-aid -värjätyt langat. Jep, inspiraatio iski muistaakseni viime sunnuntaina, ja vähän värjäsin, mutta niistä joskus toiste.

Sekin minun on nyt kerrottava, vaikka kuvaa ei olekaan, että Zelda, joka usein kulkee kyydissäni Lohjalle Länskäri-neulojien tapaamisiin, lahjoi minua langalla kyytipalkkioksi. Sain kerällisen joustavaa, puuvillasekoitteista sukkalankaa ja vyyhdin aivan upeaa Ilun värjäämää merino-mohairsekoitetta. Sydämeni itkee verta, kun en voi tehdä tosta upeasta langasta itselleni huivia, sillä siihen se olisi omiaan - mohairia kun en vaan voi käyttää, ainakaan hengitysteiden lähellä. Nyt on sitten kova pohdinta menossa siitä, mitä muuta voisin kenties tuosta tehdä...? Tai ehkä vain neulon siitä ison tilkun, jonka ripustan seinälle taideteokseksi - siihen se kyllä upeiden väriensä ansiosta kuuluisi!

***

Olen tässä ihmetellyt, miksi edellinen postaukseni ei lainkaan päivity blogilistalle. Tosin listan mukaan kukaan suosikeistani ei olisi postannut keskiyön ja aamukymmenen välillä mitään tänään. Onhan se mahdollista, mutta en pidä todennäköisenä... Lienee siis taas kerran jotain mätää Tanskanmaalla... Otsan rypistys