Käytiin sitten Tampereella, koluttiin Vapriikkia ja Särkänniemeä ja sadetta pidettiin myös Lempäälän Ideaparkissa. Vasen polveni riehaantui kerrassaan liiallisesta kävelystä ja on nyt kipeä ja jäykkä. Ei hyvä.

Sorry vaan, Maartsi, ettei tapaaminen onnistunut, mutta ei sitä oikein perheen kanssa liikkuessa onnistu tuo oman ajan ottaminen... olisi ollut mukava nähdä pitkästä aikaa... Tampereella kerkesin pikaisesti käydä yhdessä lankakaupassa, Lanka-Aitassa, mutta sieltäkään ei löytynyt kaipaamaani Regian silkkisukkalankaa.

Sadepäivien piteleminen on ollut omiaan käsitöiden tekemiselle, joten valmistakin on syntynyt. Tampereen reissun matkakäsityöksi aloitin tehdä Ullan ohjeella Crann Bethadh -huivia jo aiemmin hankitusta Mandarin Petitistä ja omista varastoista löytyneestä vanhasta Sinikello-nimisestä langasta. Huivi etenee harkitun verkkaista tahtia, sitä on mukava tikutella aina muutaman kerroksen verran iltasella.

Vessapaperiteline valmistui pikavauhtia jo ennen Tampereen reissua, ja nyt on virkkaustyönä pieni Babushka-huivi, siltä varalta, että aurinkokin suvaitsisi vielä tämän loman aikana näyttäytyä ja pitäisi päätä peittää... Lankana vanha Alabama, taitaa olla erittäin tummaa sinistä, vaikka mustaksi luulinkin.

On vain käymässä vähän kuten pelkäsinkin - mukaan otetut langat ovat lakanneet juttelemasta... Otin hyvin harkitusti lankaa mukaan (siis yhden ikea-kassillisen...) ja käsityökirjoja ja lehtiäkin vain muutamia, ja nyt harmittaa. Mutta kun autoonkaan ei ihan kaikkea mahdu! Juuri nyt tekisi hurjasti mieli virkata vaikka pari pientä liinaa mökille tai aittaan pienet pitsiverhot, mutta kaikki sellaiset langat ja ohjeet ovat kotona...

Ehkä täytyy vain päästää mielikuvitus lentoon ja ryhtyä vaikkapa iloisenkirjavaa kassia virkkaamaan mukana olevasta kassillisesta erivärisiä tennessee-jämiä. Tai jos ei kassia, niin ehkäpä sitten tyynynpäällinen kesämökin sohvaa piristämään!

Nyt hetkeksi lukemaan muiden blogeja, ja sitten taas mökille jatkamaan aitan sisätilojen viimeistelyä. Jännää, ehkä jo ensi yönä pääsisi aittaan nukkumaan!