Enpä ole pahemmin jaksanut kuvailla aikaansaannoksiani maaliskuun puolella, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja täältä pesee!

442920.jpg
Tässä ensin isoveljelle jenkkeihin lähdössä oleva pipo jo aiemmin neulotun kaulurin kaveriksi. Samat langat ja malli kovasti kustomoitu kustoo-pipo.
442913.jpg
Regian raidallisesta silkkisukkalangasta neuloin pompom-huivin. Meleeratun pinnan sain aikaan neulomalla kaksinkertaisella langalla sekä kerän sisä- että ulkopuolelta. Tykkään kovasti!
442904.jpg
Esikoinen otti käyttönsä uuden takin ja sen kaveriksi piti tietysti tehdä uusi pipo. Isoveljeä ja nimetöntä jämälankaa oranssina raitana.
442912.jpg
pompom-huiveja syntyy kuin sieniä sateella, nämä ovat huivit nro 4 ja 5 - muistaakseni. Punainen on naulottu nallesta ja on-line-sukkalangan vanhasta jämästä, ja vaaleampi huivi on itse koolattua seiskaveikkaa.
442908.jpg
Ystävääni Maartsia päätin muistaa pienillä lahjoilla, ja Maartsin pupurakkauden tuntien lahjaksi piti toki tehdä jotain aiheeseen sopivaa. Pupupesulappu (tai tiskirätti, kuinka vaan) on ollut to do-listalla jo pitkään, juuri Maartsia silmällä pitäen. Ja Möhönasun kukkokanasesta mukaellen syntyi myös pääsiäispupunen, jonka sisään voi piilottaa vaikkapa suklaamunan. Kuvassa ei näy hurmaava töpöhäntä, ikävä kyllä. Nämä lähtevät Maartsille postin mukana toivottavasti jo huomenna...
442905.jpg
Pääsiäisen läheisyys innoittaa minut usein virkkaamaan kaikenlaista. Tässä tämän pääsiäisen versio pääsiäiskanasesta, jonka sisälle voi piilotta namusia tai pääsiäismunia. Kananen katselee olohuoneemme sohvalta ulkona paistelevaa kevätaurinkoa...
442900.jpg
kananen sai myös aika joukon kavereita tänä viikonloppuna. Nämä kaikki menevät arpajaisvoitoiksi. Pienemmät kanaset ovat enemmän tai vähemmän Möhönasun ohjeen mukaan tehtyjä, ja näihin kului todella hyvin monenlaisia langanloppuja.
442918.jpg
Kehittelin myös yön tunteina kuopukselle uudenlaisen pesukukkasen tennessee-langan jämistä. Värit ovat aivan hurmaavat... Malli jalostunee vielä hieman, kunhan ehdin tekemään tästä toisenkin version. Tällä hetkellä on puikoilla hieman jalostettu versio pesusienestä esikoiselle, joka on jo pitkään kaivannut kunnollista pesintä käyttöönsä.

Laskeskelin kulutustani samalla, kun kirjasin näitä valmistuneita omaan lankakirjanpitooni: maaliskuussa on valmistunut jo 14 työtä (näitä pikkuisia), ja lankaa on kulunut 618 g. Hyvältä näyttää tämä lankalaihis!