Ihanaa kun eilen alkoi tämä pääsiäislomanen. Olen tosiaankin ottanut hyvin rennosti koko päivän, mitä nyt välillä käynyt nuuhkaisemassa kevätilmaa portaalla, ja palannut sitten sisään neulomispuuhieni pariin.

Monenlaista on puikoilta pois vilahtanut:

3428643357_b15eee6d96.jpg

Uusia kynänsuojuksia, tosin kuvasin niistä vain nuo koristepäät. Hauskaa väsätä pienenpieniä tupsuja...

3428643363_81823d4a98.jpg

Ja vaihtelun vuoksi pari tiskirättiä, jotka ajattelin viedä äidin huusholliin maanantaina tuliaisiksi, kun menemme sinne nauttimaan pääsiäisherkkuja. Lankana on Secret Woolista hankittu Sugar'n Cream, ja mallit ovat Barbara Walkerin laitoksista I ja II: vasemmalla Welting Fantastic ja oikealla Tilting Block tavallista matalammin  kerrosmäärin. Näihin meni lankaa 63 g.

Yhteen reissuhuiviinkin eilen tikuttelin jatkoa, mutta siitä minulla ei ole kuvaa. Neulemalli on sekin Barbara Walkerilta, Traveling Leaf pattern. Ainakin yhteen pitäisi vielä tehdä lisää jatkoa, mutta toisenlainen inspiraatio iski, joten huivi saa odotella ainakin hetken vielä.

Moneen kertaan on mielessä käynyt, että pitäisi lähteä mukaan useammassakin blogissa esiteltyyn projektiin, jossa neulotaan etiopialaiseen sairaalaan nuttuja keskosille. Tänään kävin Katiijan blogia lueskelmassa, ja siellä haaste taas osui silmiini. Mikäpä sopisi paremmin pääsiäisajan ja varsinkin pitkäperjantain käsityöksi kuin hyväntekeväisyys? Joten tuumasta toimeen. Ensimmäinen nuttu on pian kainalokohdassa (neulon sitä pyörönä), ja jännään tässä vähän, riittääkö sukkalankakeräni vai joudunko etsimään sille kaveriksi jotain muuta lankaa laatikoistani? Tosin siellähän noita lankoja riittää... Nauru

Sunnuntaina on taas vuorossa lätkäreissua Raisioon, ja luulenpa, että mukaan lähtee sitten seuraava nuttuneule.

Urheilusta puheen ollen, JYP voitti Kärpät Oulussa ja johtaa finaalisarjaa 2-0. Kyllä maistuu makealta... Kieli ulkona