Enpä ihan heti muista hetkeä, jolloin olisin ollut näin totaalisesti lääkeriippuvainen. LIhasrelaksanttia ja särkylääkettä maksimimäärät, vatsakin menee sekaisin näistä. Lihasrelaksantti laittaa pään sekaisin ja kuivattaa suuta, mutta ihmeiden ihme, kättä saattaa jo liikuttaa ja venytellä varovaisesti, ja viime yönä nukuin ensimmäisen kerran viikkoon niin, ettei käden särky herättänyt minua missään vaiheessa - heräsin aamulla siihen, että siippa imuroi huushollia.

Tänään olen sohvaperunoitunut totaalisesti television eteen ja katsellut melkein putkeen Tsaarin kuriirin. Voi hyvänen aika sentään, onko tuo sarja joskus ollut mielestäni hyvä? Uskomattoman tönkköä "näyttelyä", ranskalainen jälkiäänitys, joka ei ihan aina ole synkassa, halpoja kulisseja ja totaalisen epälooginen juonenkuljetus... Äh ja voi! Ja silti piti katsoa melkein koko sarja läpi, lähinnä kuitenkin siksi, että tässä olotilassa mikään vaativampi ei olisi mennyt jakeluun. En tosin tiedä menikö tuokaan.

Siipan kanssa pariin otteeseen nauroimme makeasti aivan totaalisen hulluille juonimutkille; vai kuinka uskottavalta oikeasti kuulostaa se, että pieneen maalaiskylään pölähtää totaalisen vieras mies, joka kertoo vain tataarien ajavan häntä takaa. Yksi kylän naisista opastaa hänet polulle, joka veisi hänet turvaan takaa-ajajilta, mutta varovainen pitäisi olla, sillä polku kulkee suon läpi. Nainen palaa kylään, jonne tataarit ovat jo ehtineet ja ryhtyneet kovistelemaan naisia. Kun naiset eivät kerro mitään, tataarit vangitsevat heidät ja pistävät kylän palamaan. Sillä välin kuriiri on pikennut polulta ja joutunut vaikeuksiin. Sattumoisin juuri silloin kylän miehiä pienessä veneessä soutaa paikalle ja pelastaa hänet. He huomaavat kylän palavan, kiirehtivät sinne, ja kuriiri tunnustaa tilanteen olevan hänen vikansa. Kaikki lähtevät yhdessä tataarien perään, taistelevat urheasti aseinaan ainoastaan heinähangot ja yksi pistooli, ja peittoavat n. 20 tataarin joukon ja vapauttavat naiset. Kaikki palaavat kylään, ja kylän miehet KIITTÄVÄT kuriiria avusta, kun saivat vaimonsa takaisin... Kylä on tuhkana ja kaikki omaisuus mennyttä, ja kaikki mokoman kuriirin vuoksi, ja vielä kiitellään... juupa juu, taidettiin silloin elää jotain ihan muuta aikaa!Kieli ulkona

Hyvin lääkittynä olen pystynyt jopa tekemään jotain pientä käsityötäkin, joskin vain 10 minuuuttia kerrallaan ja sitten lepoa, venyttelyä jne. Kun ei käsitöihin nyt voi panostaa, siivosin sen sijaan puikkosalkkuani ja lueskelin käsityölehtiä, pohdiskelin uusia projekteja ajalle "sitten kun käsi kestää" ja istuin tietokoneella miettimässä monenlaista. Onneksi surffailussa ei tarvitse kovinkaan paljoa tuota vasenta kättä...

Huomenna on luvassa lätkää Espoossa. Molempien tasojoukkueiden pojista koottu sakki kohtaa EPSin AA-joukkueen. Saapas nähdä, miten tässä käy. Onneksi kyse on harjoituspelistä, joten ei tarvitse ottaa asiaa turhan vakavasti.