kunhan tässä vain vähän sisustan blogiani - eli siis uutta sivupohjaa justeeraan paikalleen.

Ai niin, Crann Bethadh -huivi tuli viime yönä valmiiksi, pitäisikin mennä pingottamaan se. Kuvia ja lisätietoja sitten joskus. Edit-tädin terveisiä: sain kuin sainkin tuon huivin pingottumaan parisängyllemme... niukin naukin - tein aika reilunkokoisen huivin... Nuppineulojakin meni 116 kpl - piruuttani laskin!

Ja ihan asiasta kuudenteentoista, piti kommentoimani tuota Mel Gibsonin Apocalyptoa: Rehellisesti sanottuna tykkäsin ehkä noin 65-prosenttisesti, mutta erinäiset Gibsonmaiset lapsukset/överiksivedot veivät loppujen lopuksi maun koko hommasta... Näyttelijät hoitivat hommansa hyvin ohjaajasta huolimatta, ja vauhtia riitti, mutta a) onko pakko olla sitä väkivaltaa siinä määrin, että ensin alkaa kuvottaa, sitten tympäistä ja lopuksi ihan vain kyllästyttää, b) onko sankareiden pakko aina olla täysin yli-inhimillisiä, sillä uskottavuuskin olisi ihan mukavaa, ihan vaihtelun vuoksi... ja c) onko jokaiseen leffaan pakko ympätä kaikenlaista höpöhöpöä, kuten tässä tapauksessa ruton riivaama pikkutyttönen lausumassa hämäriä ennustuksia ihan lonkalta? Kysyn vaan... No, olen todellakin sijoittanut kolme euroa huonompiinkin elokuviin, mutta luulenpa, että olipa aihe mikä tahansa, seuraava Mel Gibsonin tehtailema leffa jää minulta näkemättä.

Ja vielä lisää Edit-tödin terveisiä: Juu, Makepeace, kyllä tää on just se leffa. Mua oikeasti harmittaa, että upeat maisemat, hyvät näyttelijät ja itse asiassa aika mallikas kuvauskin kärsivät niin pahasti heikohkosta tarinasta ja noista jo aiemmin mainituista hölmöistä kohdista - ja itse asiassa se kaikkein hölmöin juttu jäi vielä mainitsemattakin - päähenkilö pelastuu ihan hilkulla kauhealta uhrikuolemalta kohtauksessa, joka on lähes yks yhteen kopioitu Tintin seikkailuista (Auringon temppeli). Viimeistään siinä vaiheessa aloin jo olla epätoivoinen, sillä halusin pitää tuosta elokuvasta, ihan todella halusin. Mutta elämässähän on totuttava pettymyksiin... Ja Makepeace, laitoin muuten sulle jo kommenttia tuosta langasta omaan blogiisi... =)