Viime yönä virkkasin tuota Abydosta neljään asti. Lopulta havahduin siihen, että ulkona alkoi valjeta. Kaaduin petiin ja heräsin tänään vasta klo 11. Keitin pannullisen kahvia, laitoin tiskikoneen päälle, pyykkikoneen päälle ja istuin sohvalle jatkamaan Abydosta. Tuntia myöhemmin kävin laittamassa pyykit kuivumaan, keräsin kuivat narulta, lajittelin ne ja mankeloin kerätyt lakanat ja pyykit. Istuin takaisin sohavlle tekemään Abydosta. Televisiossa taisi olla menossa Tuho-osasto, kun Abydos tuli valmiiksi...

En jaksanut kuvata sitä, vaan jatkoin hommiani. Keskeneräinen vaatehuoneen siivous kutsui. Nyt on vaatehuone siivottu, tosin sen sisältö on erinäköisissä muovisäkeissä ja -kasseissa olohuoneen nurkassa. Samoin olen siivonnut lankalaatikkoni, ne ovat nyt siististi pinottuina käsityöhuoneeni nurkkaan. Kello neljä havahduin siihen, etten ollut syönyt mitään koko päivänä. Söin vähän, ja jatkoin siivoamista.

Kello puoli seitsemän havahduin siihen, että äitini soitti ja kertoi heidän ja lasten olevan kotona n. klo 20 tienoissa, eli millä hetkellä hyvänsä jälkikasvu sitten pälähtää tuonne pihaan. Istahdin hetkeksi tähän koneelle, ja huomaan, että minulla on taas nälkä, ja olen aivan poikki. Tällaistäkös se lomailu sitten onkin???