Töistä tullessa oli kotona paketti odottamassa. Tavoilleni uskollisena en hakenut kameraa enkä siis kuvannut pakettia, mutta se oli sellainen ruskea postituspussi. Tiedätte kai.

Sisältö sen sijaan oli ihan toista maata:

1511277.jpg

Maartsi oli jo varoitellutkin, että palkintoni Bruno-pupun kummina toimimisesta on tulossa tällä viikolla, joten en ihan kauheasti yllättynyt kuoren nähdessäni. Ja sisältöäkin ehdin jo vähän arvailla... =) Maartsi on viime aikoina neulonut sukkiakin, ja kun minä en niitä itse neulo, niin sainpahan sitten Maartsin neulomat. Ihanat, syvän sammaleenväriset sukat, joissa on pientä palmikkoa harkituissa kohdissa. Ja koko - kuin valettu! Lisäksi sain kolme kerää Ribboo-bambulankaa ja katsokaa nyt, mikä pussillinen Maartsin itse tekemiä silmukkamerkkejä! Pikku vinkkinä Maartsi totesi, että Clapotiksen neulomista voisi harkita näiden avulla... Kiitos ja kumarrus, aivan liian ylenpalttinen palkinto niin pienestä vaivasta!

Kuoressa tuli myös vähän ekstraa; lankoja, jotka eivät juttele Maartsille, mutta minulle ne mokomat pulisevat ihan kiitettävästi!

Käsitöistä puheen ollen. Tein kerrankin itselleni jotain tarpeellista. Minua on nimittäin jo pidempään vaivannut se, että a) unohdan kuljettaa mukana verenpainevaralääkkeitä, b) aina mukana kulkevat päänsärkytabut karkailevat pakkauksestaan ja kuljeksivat pitkin laajan laukkuni pohjaa ja c) herpes-rasva kirmailee sekin sinne tänne laukussani. Lisäksi d) minulla ei ole laastareita mukana, vaikka jokaisella silloin tällöin uusia kenkiä hankkivalla pitäisi aina olla varasto laastareita laukussa, pienten lasten äidistä nyt puhumattakaan eikä näin flunssa-aikana ole yhtään hullumpi ajatus kuljettaa mukana vähän flunssalääkkeitäkään (strepsilsiä ja finnrexiniä).

Apuun riensivät jämälankani, jotka ovat olleet viimeisen kuukauden aikana aina valmiina auttamaan... Ja niin virkkasin itselleni lääkepussukan. Vetoketju siihen piti kyllä tulla, mutta joulun jälkeen jossain hetkellisessä mielenhäiriössä siivosin lankahuonettani ja laitoin vetoketjut talteen. Siellä ovat siis nytkin. Ei vaan löydy muistilokeroistani tietoa, missä paikassa kyseinen "talte" nyt sijaitsee. Joten napilla kiinni tämä pussukka, nappipurkit kun ovat edelleen keskellä pöytää.

1511279.jpg

1511287.jpg

Lankoina 28 g Zettl Coloradoa ja ilmeisesti Novitan Bluesia. Ja kuten näette, lääkkeitä löytyy.

Jämälankaprojektiin saattaa syntyä vielä jotain. Tai sitten ei. Se nähdään huomenna, kun kuukausi päättyy. Niin, ja huomennahan on vappuaatto... =)