- uusi pää. Eilen kampaajatyttö pisti taas kuontalon uusiksi, mutta säästän tällä kertaa teidät kuvilta. Kuvitelkaa lyhyt, epäsymmetrinen kampaus, jossa on pidemmällä puolella leiskuvanpunaisia raitoja ja lyhyemmällä puolella peikkopörrö - yleisvärinä hyvin tumma, melkein musta ruskea. Livenä nähtävissä huomenna illalla Länskäri-neulojien nauletapaamisessa meillä kotona (tai siis parakissa...).

- illalla taas Esikoisen lätkämatsi. Klaukkalasta saapuu Kurra kokeilemaan onneaan, edellinen matsi heillä kotona päättyi Nupsin voittoon 6-1, katsotaan kuinka tänään käy.

- tyytyväinen olo, koska sain parakkia taas eilen siivottua ja järjesteltyä eteenpäin. Tänään, lätkämatsin jälkeen, pitäisi vielä ehtiä ripustamaan verhot, lakaisemaan lattia ja etsimään matto.

- kaksi melkeinvalmista huivia pääteltävinä. Nehän ehtivätkin olla pingotuksessa melkein viikon...  Mutta hyvät tuli. Kunhan saan langat pääteltyä, pitänee valmiit huivit kuvatakin. Mutta se on loppuviikon murhe, sillä tänään pitää kiirettä, samoin huomenna.

***

Niin, jos haluat tulla mukaan Länskärien neuletapaamiseen, niin tervetuloa vain! Kommentoi ja laita sähköpostiosoite kommenttiisi mukaan, niin minä voin laittaa osoitteeni paluupostissa tulemaan!