Muunlaista otsikkoa ei oikein voi kuvitella, sillä olen näköjään kuitenkin antanut itselleni periksi ja syöksynyt taas suinpäin tähän raivotautiseen vauhtiin käsitöiden suhteen. Eilen illalla päätin, etten siirrä ahteriani sohvalta ennen kuin kaikki palat ovat saaneet harmaat reunuksensa, ja näin kävikin:

Siinä ne sitten ovat, viimeiset neljä neliötä. Nyt on siis 20 koossa, ja 12 niistä on jo pingotettukin. Saa nähdä, milloin löydän itsestäni sen motivaation aloittaa peiton kokoaminen. Pitäisi tietysti takoa niin kauan kuin rauta on kuumaa, niin sanotusti, mutta ei vanha juuri nyt jaksa. Näistä tuli 325 grammaa lisää hamsterisaldoon.

Keskellä yötä oli ihan pakko vielä aloittaa uusi työ aamua varten odottamaan, joten nappasin vain tilkuista ylijääneistä sinisävyisiä lankoja ja laitoin alulle pipon, joka valmistui sitten tänään aamupäivällä:

Lankoina Gjestalin Baby Ullin loput ja siniharmaata Floricaa, molemmat kaksinkertaisina 5 mm:n puikoilla. Baby Ullin sain melkein loppuun kulutettuakin, ja piposta tuli 42 g hamsterisaldoon. Floricaa vielä jäi, mutta eiköhän sekin jonnekin tiensä löydä... =) 

Nyt on koukulla uusi vessanmatto, joka on jo aika pitkällä, kuten voi olettaakin, kun koukku on 8 mm ja lanka paksua ja vanhaa Novitan Maxia - sitä puuvillasekoitteista. Jospa nyt viimeinkin saisi nuo langat tuhottua tuolta varastosta...