Keskellä ketuttavaa viikkoa oli pakko vaihtaa edes pohjaa. Olispa lystiä, kun voisi vaihtaa elämänsä yhtä helposti mutkattomampaan... *huoks*  Keltainen on siis kauden väri, ainakin jonkin aikaa. Harrikka sai väistyä retrokukkaisten tieltä.

Käsityörintamallakin syntyy keltaista: taas kerran yksi pompom-huivi hyvinkin pitkään marinoituneesta keltaisesta tahitista. Nauhalanka sopii tuohon malliin vallan hienosti. Huivi ei vielä ole valmis, tosin aika pitkälle sen neulomisessa pääsin eilen Lastenlinnassa, kun istuin koko päivän kuopuksen seurana video-EEG:ssä. Sairaalailmapiirissä on jotain äärimmäisen masentavaa, tai sitten siellä on vain huono ilmastointi, sillä kotiinlähdön koittaessa minusta alkoi tuntua, että happi loppuu kokonaan.

Jotain muutakin valmista on syntynyt: esikoiselle oma pesusieni. Malli kaipaa pientä virittelyä vielä, mutta proto kelpasi esikoiselle oikein hyvin. Hän tykkää hieman karkeammasta pesuvälineestä, joten neuloin pesusienen tennesseestä ja kalastajalangasta yhdessä.

Mieli palaisi jo hieman suurempien töiden tekoon, mutta kuun lopussa häämöttävät arpajaiset pitävät minut vielä näiden pikkujuttujen parissa. Jotain valkoista pitäisi vielä keksiä tehdä, noin niinkuin Project Spectrumin hengessä, sininen ja harmaa kun ovat jo osansa saaneet.

Aviosiippa on lähdössä työmatkalle, joten loppuviikko tulee olemaan lievästi sanottuna... hmmm... kaoottista kohellusta kodin, työpaikan ja koulun välillä sukkuloiden. Onneksi on pappa ja mamma, täytynee nojata heidän olkapäähänsä nyt loppuviikosta hieman normaalia enemmän.