Ajelin rankan ja raskaan työpäivän jälkeen kotiin, Turuntiellä oli ollut onnettomuus ja liikenne ruuhkautui, vaikka ei siellä kyllä missään vaiheessa mitään autonromuja tien varrella näkynytkään... Siippa oli jo kotona, oli keittänyt perunat muusia varten, joten kaivettiin vain jääkaapista uuniin laitettavaksi makkaraa ja pöytään hapankaalia - nam!Sivusilmällä etsiskelin uusinta Novitan lehteä, mutta äkkiä silmä sattui pakettiin, jossa oli minun nimeni päällä: HAA!

Snyltäni oli tullut paketti, enkä malttanut odotella hetkeäkään sen avaamisessa. Kuoren sisältä paljastui kauniiseen kukkapaperiin kääritty pehmoinen paketti ja aivan ihana, itsetehty kortti ja paljon muuta ihanaa:

2928827691_29cde9fb1e.jpg

Kolme kerää aivan uutta tuttavuutta, huopuvaa Easy-lankaa, joiden käyttökohteeksi Snyni ehdotteli tossuja - niitä varten tuli ohjekin mukana. Ja lisäksi oli kaksi patalappua - taitavat olla Himppu-mummon mallilla tehtyjä... Ihanat! Ja haa, pitkään hankintalistallani olleet villaneulat! Kyllä nyt kelpaa päätellä langanpäitä ja ommella kappaleita yhteen, kun on kunnon neulat siihen tarkoitukseen. Kiitos, ystäväiseni, sinulla on ilmiömäinen kyky muistaa minua juuri silloin, kun se on eniten tarpeen! Kyselit, että haluanko tietää marraskuun lähetyksen yhteydessä, kuka olet... myönnettävä on, että olen niin utelias, että mieluummin kuulen salaisuuden ennemmin kuin myöhemmin... =) Mutta valitse itse, milloin itsesi paljastat.  Katsotaan nyt sitten, raatsinko noita upean värisiä lankoja laittaa tossuihin, vai teenkö niistä jotain ihan muuta, hih!

****
Tällä viikolla meillä on kotona ollut netti nurin, kuulema ihan omaa syytäni, kun olin tilannetta yrittänyt korjata ja tökännyt modeemin tökkelin väärään kohtaan... No, tulipahan pidettyä iltaisin nettitaukoa, mutta sen aikana on tullut paljon valmista eikä kuvia ole saanut laitettua, joten korjataanpa nyt sitten tämä epäkohta hetimiten:

Näitä Nupsin uusiin seura-asuihin sopivia piposia on valmistunut yhteensä kolme kappaletta, tässä kuvat vain kahdesta, sillä kolmas on jokseenkin identtinen tuon kakkosen kanssa:

2928827663_3709166552.jpg

Tälle ei vielä ole omistajaa, sillä neuloin sen vain saadakseni tuon sinisen langan kulutettua loppuun. Jos ei joukkueesta löydy tälle ottajaa, niin laitanpa tämän sitten arpajaisvoitoksi.
2929681162_d2cbf5ca06.jpg

Ja tämä on esikoisen oma pipo. Isänsä pipo on ihan samanlainen, mitä nyt musta raita alareunassa on ehkä kerroksen tai kaksi matalampi.

Filonan sukkalangasta neuloin kokeeksi piposen:

2929681130_45f6c977e6.jpg

Malli syntyi siinä neuloessa, eikä tällekään vielä ole ottajaa, arpajaisvoittolaatikossa sitä makuutan toistaiseksi...

Ja tässä vielä se Felicia:

2928827687_eebbf664d3.jpg

Ja seuraava pipokin on jo puikoilla... =)