Yhtä sohellusta koko elämä juuri nyt. Kuopus otti ja meni ja kaatui viikonloppuna kyynärpäänsä Myllypuron jäähallin \"pikkumäkeen\", ja nyt on vasen raaja ronkittu, kuvattu ja kipsattu. Murtumahan se siinä. Eihän siitä oikean käden avomurtumastakaan vielä ole ihan edes kahta vuotta... *kyllä taas on äiti onnessaan...* Tänään vasta (juu, tiedän, huono äiti) sain aikaiseksi viedä neidin ensin kouluterveydenhoitajalle, joka passasi meidät terveyskeskukseen, josta pääsimme kipsatun käden kanssa ulos viisi tuntia myöhemmin. Onneksi oli käsityöt mukana, en kyllä muuta sano. Yksi verkkopipa siinä melkein valmistui kaiken takkien raahaamisen ja lapsen lohduttelun lomassa.

Toinen kiirettä pitävä asia on vanhempainyhdistyksen valmistelema lastentavarakirppis lasten koululla parin viikon päästä. Minä otan varauksia vastaan ja puhelimesta loppuu yhtenään akku, kun koko ajan pälisen luuri korvalla.

Mutta asiaan. Piti jossain vaiheessa esitellä valmistuneitakin, mutta katinkontit tässä mitään kuvatakaan ehtii. Kuusi verkkopipaa olen saanut valmiiksi tämän vuoden puolella, ja kolme on mennyt käsistä ennen kuin ehdin edes kuvata. No, nyt on kolme jo lisääkin valmiina, onpahan mistä tempaista kun seuraava tarvitsija ilmaantuu. Eilen viimeistelin yhden, kun pojan lätkäkaveri oli isänsä kanssa kyläilemässä, ja viisi minuuttia myöhemmin pipo jo lähti tämän lätkäkaverin matkaan. Että sitä rataa.

Blogistaniassa riehuu nyt valtaisia \"you make my day\" -kuume, johon ei kuitenkaan ymmärtääkseni liity Magnum neljänelosia tai nyt mitään neulepuikkoa vaarallisempia aseita ollenkaan. Minullekin on kolme huomionosoitusta jo tupsahtanut, joten pysähdyn hetkeksi, hengähdän syvään ja niiaan mitä kauneimmin. Kiitän nöyrästi, Nirunaru - Karamelli - Mammaliini, toivottavasti olen jatkossakin huomionosoituksenne arvoinen.Tämän palkinnon sisältö on siis seuraava:

"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Hetkisen tuumattuani päätin jakaa huomionosoitusta eteenpäin tähän malliin:

Perhosefekti.fi: ei pelkästään käsitöitä, vaan myös askartelua, kierrätystä, vihreitä aatoksia ja napakkaa naisenergiaa!
Virkkaava virkanainen: aivan liian harvakseltaan päivittyvää, läkähdyttävän ja viiltävän osuvaa virkkausaddiktiovuodatusta... uuh jeah!
Katja/Secret Wool: no, pikkasen kai saa myös palkita viimesyksyistä SNY-kaveria, jolla on ainakin tällä hetkellä herkullisimmat mahdolliset lankakuvat blogissaan...
Maartsi: eka blogikaverini, jonka verbaalista lahjakkkuudesta, sanankäyttötyylistä ja ahkerasta käsityövimmasta nautin joka kerta päivityksen havaitessani...

Ja koska palkittavia blogeja olisi liian monta ja tosi moni minuakin ilahduttava bloginpitäjä on jo huomioitu moninkertaisesti, ajattelin iskeä tosi monta kärpästä yhdellä iskulla ja jakaa tämän huomionosoituksen kaikille kavereille virkkauksessa:

Virkkausrinki:
ja sen auvoisat osallistujat, olkaatten hyvät! Tämän kautta löytyy tosi monta bloggaajaa, joille haluaisin tämän huomionosoituksen antaa myös ihan blogi blogilta, mutta laiskuus iski ja ajanpuute ajoi hakemaan pikaista ratkaisua. No can do, tällaista se joskus on... =)

Monenlaiseen käsityöjuttuun olen myös iskemässä tassuani:

Virkkausringissä alkoi tänään ystävänkuu  

Neulotaan myös kaulaliina kaverille           

Ja silleesti. Nyt täytyy lopetella, ennen kuin hermo menee, kun kännykkä keskeyttää koko ajan. Tapaamisiin paremmalla ajalla!