Hupskeikkaa, meni vuodenvaihde ihan ohi tuosta vain, vilahtaen. Kotona oltiin, vielä uudenvuodenpäivänäkin, mutta perjantaina hypättiin autoon ja huristeltiin mökille. Siellä jaeltiin ja saatiin vielä viimeisiä joululahjojakin.

Anoppi sai sen ihan ensimmäisen New new shale cowlin, siis tämän:

2971239010_8baba9e421.jpg
(ihan järkyn epätarkka kuva...)

Ja appiukko ja siipan setä sitten ne huovutetut tumppunsa. Siipan veljen lapsille en ollut ehtinyt tehdä mitään itse, mutta oikeastaan halusinkin vähän katsastaa lapsosten kokoa, eiköhän tässä kevään kuluessa sinnekin taas jotain tule tehtyä... =)

Oikeastaan vain oltiin ja sukuloitiin, lauantaina käytiin kuopusta lukuunottamatta yhdessä katsomassa JYPin peliä, jonka menivät mokomat sitten häviämään. Olen kahdessa JYPin matsissa ollut ja molemmat ovat hävinneet - en taida enää mennä, että pärjäävät jatkossa paremmin...;-) Kaikki kolme veljestä olivat paikalla, siipan vanhempi velikin ajeli Joutsan mökiltään matsia katsomaan sinne seisomapaikoille. Nuorimmalla veljellä on kausilippu, ja hän ritarillisesti luovutti paikkansa Esikoiselle, joka sai siis katsoa matsin herroiksi istuen - me aikuiset seisoimme rumpuryhmän takana piippuhyllyllä!

Käsitöitä on tullut tehtyä, mutta kuvat ovat kamerassa ja parista on vielä kuvat ottamattakin, joten niistä lisää kenties huomenna. Jos ei mene päivä alennusmyynneissä.