Viikonloppu venähti kolmen päivän mittaiseksi, kun vietin perjantainkin kotona flunssaani potien. Pari päivää olin sinnitelly töissä, vaikka olo ei kehuttava ollutkaan, mutta kun sitten torstaina iltapäivällä tuli lämpöä, päätin pysyä kotosalla. Ja mikäs oli ollessa, kun sohvalla lojuessa ei kovin pahalta tuntunut... =) Viikonlopun aikana tuli siis aika tiiviisti pysyttyä television edessä lepäilemässä, katselin jälleen kerran pidennetyt versiot LOTR:ista ja neuloin, virkkasin ja neuloin. Välillä laitoin perheelle ruokaa ja pesin pyykkiä, sitten taas jatkoin käsitöitä.

Pelasimme myös miehen kanssa uudestaan tuota Suomirokkia-triviaa ja TADAA! Voitin hänet siinä kahden jokerikortin avustuksella (siis miehellä ei niitä ollut ollenkaan...). Laiha voitto, mutta kumminkin *hih*. Saimme hillittömiä naurukohtauksia, kun DVD-soittimemme ei suostunut yhteistyöhön, ja joka kerta videokysymystä hakiessamme ruudulle singahti aina sama kysymys: Sammy Babitzinin sisarukset? Sinänsä asiassa ei kaiketi olisi mitään erityisen huvittavaa, mutta satun henkilökohtaisesti - joskaan en kovin hyvin - tuntemaan Muskaa lukuunottamatta kaikki sisarukset... Totesimme, että on syytä siirtyä seuraavalla kerralla toisen DVD-soittimen eteen peliä harrastamaan, jos aikoo ylipäänsä saada homman sujumaan.

Arpajaisvoittourakkani siis eteni ihan kiitettävästi viikonlopun aikana. Tiskirättejä olen neulonut jo seitsemän kappaletta, ja nyt saa hetkeksi riittää. Kehittelin myös oman "pesusieni"-mallin, ja niitäkin ehdin neuloa viikonlopun aikana viisi kappaletta. Lisäksi neuloin vielä yhden pesukintaan sekä muutaman tuoksupussin, jotka tosin odottavat vielä täytettä. Lisäksi virkkasin ja neuloin huopuvilla langoilla erilaisia kokeiluja: I-cordia neuloin viisi ja ehdin jo huovuttaakin kolme nyöriä - näistä muokkaan lautasliinarenkaita, joiden kaveriksi laitan paketin lautasliinoja, ja siinä on sitten taas yksi arpajaisvoitto.  Lisäksi virkkasin erilaisia huopaputkia, joista oli tarkoitus tulla huopahelmiä, tosin tämä ei ollut kovin onnistunut kokeilu. En aio kuitenkaan luovuttaa, vaikuttaa siltä, että tuo ohut virolainen hahtuva toimii kohtuullisen hyvin noissa jutuissa, ja kunhan on parempi hetki, ryhdyn uudestaan kokeilemaan.

Joululahjaideoitahan tässä kertyy koko ajan lisää, ja luulenpa, että muutamaan huusholliin teen tänä jouluna mahdollisimman pitkälle itse tehden sellaisen saunalahjakorin. Nuo kehittelemäni pesusienet tuntuvat toimivan hyvin, ja minulla on sopivia korejakin jemmassa lahjapakettien tekoa varten. Harmillista vain, etten saanut aikaiseksi kuivatella koivunlehtiä tänä(kään) vuonna, koivunlehtipussit olisivat kova sana nyt noissa lahjakoreissa. Mutta onneksi kaupastakin saa noita saunatuoksuja...

Eilen sain myös lopultakin pääteltyä huivivaihdon huivin, ja tänä iltana höyryttelen sen kevyesti lähetyskuntoon. Huomenissa sitten paketti menemään ja sitten on sekin homma hoidettu. Toivottavasti en ole aivan viimeinen huivini kanssa, se olisi noloa, varsinkin kun huivi on ollut itse asiassa valmiina jo pitkään...

Sain eilen jostakin tarmoa myös kuvata osan viimeaikaisista tehdyistä töistä, mutta en sentään niin pitkälle päässyt, että olisin saanut kuvat ladattua nettiin ja tänne... Mutta seuraava postaukseni tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä olemaan varsin kuvavoittoinen.