Kukaan ei haastanut, vaan haastoin itse itseni, kun kerrankin tuli vastaan ns. meemi, jossa oli jotain mieltä: Marjutin neuleista Rumban klassikkokysymykset:

1. Nimeä kolme suosikkieläintäsi
Jostain mystisestä syystä ehdoton suosikkieläimeni on miekkavalas, jota arvostan jopa niin pitkälle, että olen antanut tatuoida sellaisen nahkaani.Yleensäkin diggaan kovasti valaita. Go figure... Toinen suosikkieläimeni on yllättäen siili *hah* Ja kolmas voisi olla koira, kun koiraihminen olen, mutta sanonkin sen sijaan käärme. Tykkään kovasti, ja ottaisin het' jonkun kuristajaisen lemmikiksi, jos vaan jotenkin voisin.

2. Jos saisit olla soitin jossain biisissä, niin mikä soitin ja missä?
Olisin ihan e-h-d-o-t-t-o-m-a-s-t-i  poikkihuilu Ian Andersonin käsittelyssä ihan missä tahansa Jethro Tullin biisissä, mutta kaikkein mieluimmin Bourree/God Rest Ye Merry Gentlemen -biisin live-versiossa tuplalevyllä Bursting Out... *kehrää*

3. Jos kirjoittamisesi olisi rakennus, millainen rakennus se olisi?
Se olisi 1930-luvulla rakennettu pieni mansardikattoinen huvila, johon rakennettiin porrashuone v. 1940, asuntopulan aikaan, lisäsiipi v. 1952 -olympialaisvieraiden majoitusta varten, salaperäinen muumitorni v. 1994 - lapsiperheen talo... ja toinen lisäsiipi sekä koko talon kiertävä terassi v. 2006 - lapsille lisätilaa ja vanhemmille lepopaikka... Väriltään talokompleksi olisi hennosti lilaan taittuva vaaleansininen, sitä ympäröisi ihastuttavasti ränsistynyt puutarha vanhoine sireenipensaineen ja sen alle lymyilevine puutarhakeinuineen. Talossa ei olisi yhtään suoraa kulmaa, siinä olisi vinot lattiat ja pieniruutuiset ikkunat, joita olisi kaikkiin muihin ilmansuuntiin paitsi pohjoiseen, ja talon valkoisessa ulko-ovessa olisi pieni musta liitutaulu, jossa kerrottaisiin, ollaanko meillä kotona... =) Sisällä talossa olisi ihania sokkeloita, kapeita portaita, sormipaneelilla verhottuja seiniä ja kaikki nykyajan mukavuudet - varsinainen Huvikumpu siis! (ja tässä kohtaa syvä niiaus Astrid-tätiin päin...)