Olipa mukava huomata, että muutkin naisimmeiset tykkäävät Orlandosta... Tervetuloa vaan ihailemaan tuota sulosilmää aina täällä pistäytyessänne, saa nyt sitten nähdä kuinka kauan sydän kestää noiden simmujen tuijotusta... =)

Viikonloppu vierähti ohitse tiiviisti vaatehuollon ja käsitöiden merkeissä. Valloitin viimeinkin lankahuonettani dominoineen puhdaspyykkivuoren, joka odotti silitystä, tosin viikonlopun aikana pestyistä pyykeistä alkoi jo muodostua uusi kasa uhkaamaan lankojen elintilaa. No, sehän ei ole ongelma sekään, kun on lankahamsterikausi menossa ja lankaa kuluu koko ajan niin tuhottomasti... *just joo*

Sain kuin sainkin monenlaista valmiiksi viikonlopun aikana, tosin se samettilankalaukkuni on edelleen vaiheessa... Tai siis ainoa mikä puuttuu, on olkahihnan ompeleminen paikoilleen, ja sitten voikin aloittaa sen ikuisuuspohdinnan siitä, ompelisiko vuoren vai ei. Mutta palat ovat siis koossa ja virkattuina, vain loppusilaus uupuu.

Muuten sain viikonloppuna valmiiksi kaiken kaikkiaan kolme huivia. Juu-uh, kaverille lähtee kaulaliina tänään, ja samoin Itellan toimitettaviksi lähtevät blogiarvonnan palkinnot, joten tänään saa Kusti lähteä polkemaan ja vilkkaasti! Koska melkein kaikki valmistunut on kuitenkin vielä vähän salaista, en laita vielä kuvia (ja ne ovat kyllä edelleen kamerassakin... ), kerron vain kulutetut grammat ja ehkä ihan vähän jotain muutakin... =)

Kaulaliina kaverille- tempauksen huivini lähtee Oulun suuntaan, ja toivon se miellyttävän vastaanottajaansa. Mallihan on tuo oma Vigueni, lankana on Gedifran Fashion Trend, jossa on 51 % villaa ja 49 % akryyliä, lanka muistuttaa koostumukseltaan Ainoa ja on minusta sekä miellyttävää neuloa että suloisen pehmeää kaulaa vasten. Huiviin meni lankaa 122 g, ja neuloin sen 6 mm:n addi-pyöröilläni tasona.

Blogiarvonnan voittajat saivat valita kukin palkintonsa minulla jo valmiina olleista käsitöistä, ja Hepsi valitsi päältä ensimmäiseksi Lanettista ja Nallesta yhdessä neulotun pipon:

1241479.jpg

Matuni valitsi seuraavaksi, ja hän saa toiveensa mukaisesti Boston-langasta ylhäältä alas neulotun pipon, joka on allaolevassa kuvassa äärimmäisenä vasemmalla:

1051778.jpg

Ja kolmantena sai palkintonsa valita Raijis, jonka melkein osasinkin arvata valitsevan Vigue-huivin - ja hän valitsi tuon ensimmäisen version eli Mona-Lisa -langasta neulotun:

1242837.jpg

Blogiarvonnassa tasaluvun 33333 bongasi ensimmäisenä Anitta, jonka palkinnosta päätin itse: hän saa palkinnokseen viikonloppuna viimeistellyn virkatun kolmiohuivin, johon meni lankaa 148 g eli hilkun alle kolme kerää paikallisesta lanka- ja kangaskaupasta löytynyttä lankatuttavuutta.

Jokaiselle blogiarvonnassa voittaneelle lähtee myös ylimääräinen pikkulahja, jotka virkkasin myös viikonloppuna. Niihin meni lankaa yhteensä 42 g, ja toivotaan, että niillekin löytyy voittajilla vielä käyttöä.

Kuopukseni autteli minua tuon Anittan huivin pingotuksen kanssa, ja hän katseli sitä kovin kaihoisasti... Ja pyysi sitten kauniisti, että voisi saada samanlaisen huivin, kun edellinen hänelle virkkaamani huivi on jo jäänyt vähän pieneksi. No, eihän äiti voi kauniita pyyntöjä vastustaa, etenkin kun olin jo viime vuoden puolella hankkinut tarkoitusta varten sopivaa kirkkaanpunaista Woolia. Niinpä otin sitten vielä iltapäivällä koukulle neidin uuden kolmiohuivin, ja innokkaasti virkkasin samalla, kun pelasimme Arvaa kuka? -peliä, Suomi-Ruotsi -lätkäottelun aikana ja oikeastaan koko illan... ja kun Fitz ratkaisee oli loppu, oli valmiina myös neidin huivi. Se on nyt kotona kauniisti kauniisti pingotettuna parisänkyymme, ja kunhan tänään pääsen kotiin, päättelen langat ja niin saa neiti uuden huivin mukaansa torstaina reissuun lähtiessään. Lankaa huiviin kului 105 g, jouduin harmikseni aloittamaan vielä kolmannen kerän, kun en malttanut ajoissa lopettaa kerrosten virkkaamista - olisi pitänyt jättää se viimeistä edellinen kerros väliin. No, samapa tuo, kyllä tuolle melkein täydelle kerälle varmasti käyttö löytyy.

Nyt tuntuu olevan taas huivikausi päällä, sillä koukulle nappasin taas uuden kolmiohuivin, tällä kertaa Idenan Crazy-sukkalangasta, jota olen jemmaillut laatikoissani jonkin aikaa. Katsotaan, millainen huivi siitä syntyy.

Joten, viikonlopun aikana langankulutussaldoon voidaan laskea valmistunut Vigue, 122 g + Anittalle virkattu kolmiohuivi, 148 g + kuopukselle virkattu Wool-huivi, 105 g + blogiarvonnan voittajien yllätyspalkinnot, 42 g = 417 g, eipä yhtään hassumpaa! Ja vielä kun tuo samettilankalaukku tuosta valmistuu, hyppää langankulutus tämän kuukauden osalta jo yli kiloon, veikkaisin!