Tänään ei erityisesti käsityöhöpinää lainkaan, sillä olen vielä eilisen illan jäljiltä ihan auvoisassa olotilassa. Esikoisella oli ensimmäinen harjoitusmatsi tasojoukkueella, ja vastaan tuli Nurmijärven Kurra. Olen kautta rantain antanut itselleni kertoa, että kyseinen joukkue on ikäänkuin Jokereiden "farmijoukkue" eli siellä pelaamiseen panostetaan aika lailla.

Viime syksynä vai oliko se viime keväänä (?) Nupsin pojat pelasivat tätä joukkuetta vastaan harjoitusmatsin. Silloin Klaukkalasta palattiin kotiinpäin päät nuokuksissa, sillä Kurra löylytti Nupsin poikia peräti 11-0. Eilen illalla olikin sitten jo vähän toinen ääni kellossa...

Minä seurasin tapahtumia kuuluttajakopista, kuten yleensä nykyään. Ensimmäisen maalin teki Kurra, toisenkin maalin teki Kurra ja alkoi jo näyttää aika huonolta. Sitten Nupsin pojat tekivät ensimmäisen maalinsa, mutta nopeasti Kurra rankaisi ja tilanne oli jo 1-3. Nups teki vielä toisen maalin ensimmäiseen erään, joten erä"tauolle" lähdettiin lukemissa 2-3. Ja sitten pojilla hana aukesi! Toisen erän ensimmäiset 10 minuuttia pojat olivat ihan liekeissä... Ensin Nups tasoitti 3-3 -tilanteeseen. Sitten Kurra teki taas maalin ja tilanne oli 3-4. Ja kohta Nups tasoitti taas ja tilanne oli 4-4. Varsinainen peliaika päättyikin noihin lukuihin, ja pelattiin kahden vaihdon mittainen jatkoaika, kun jääaikaa oli, mutta jatkoaika jäi maalittomaksi ja lopputulos oli siis 4-4. Kuvitelkaa! Mikä kehitys vuoden aikana! Pojat juhlivat kuin voittajat, ja syytä olikin.

Esikoinen teki koko matsin ajan todella kovasti töitä, mutta maalihana ei kuitenkaan auennut, eikä tullut syöttöpisteitäkään, ainoastaan yksi rangaistus, joka ainakin aviosiipan mielestä oli vähän kyseenalainen. Muutenkin Nupsin pojat istuivat vähän turhaan rangaistusaitiossa, tosin niin teki vierailijakin - vain yhden ranagistuksen verran vähemmän.

Mutta kyllä jäi pojille ja vanhemmillekin hyvä mieli, pelin lopputulos kun tosiaankin osoitti aika huimaa kehitystä ja lupailee hyvää tulevaisuutta, jos motivaatio tällaisena pysyy. Seuraava harjoitusmatsi on tulevana sunnuntaina Konalassa, Karhu-Kissoja vastaan...