Jepjep, voisi luulla, että nyt kyllä tuli Keskiäkäisellä pieni mitoitusvirhe pipoa vääntäessä... Juuei, kyllä ihan oli tarkoitus tästä tehdä näin iso. Pipo ei nimittäin ole minulle eikä kenellekään muullekaan isopäiselle, vaan se on teepannumme pipo. Tai siis pannumyssy, kuten hienommin sanotaan. Tällainen on pitänyt hankkia tai tehdä jo pidemmän aikaa. No, toisinaan asiat vain venyvät, kuten tiedätte, mutta aina parermpi myöhään kuin ei silloinkaan.

Tähän pipoon päätti tiensä jämäkerä poikineen. Mukana on seiskaveikkaa, Jannea, Maijaa, Supersporttia ja sitten paria tuntemattomaksi jäävää lankalaatua, joskin olen kohtuullisen varma, että ovat konepestäviä kaikki. Yhteensä 190 g lankaa 4 mm:n puikoilla neulottuna. Oikeastaan tämä on vain iso, kaksikerroksinen myssy. Jämälankatyönä tästä tekee ihanteellisen mm. se, ettei lankoja oikeastaan tarvitse edes päätellä, ne voi huoletta jättää tuonne kerroksien väliin, kunhan tekee kunnon solmut. Loistava juttu silloin, kun langanpäitä on enemmän kuin lääkäri määrää.

***

Tämä on ollut vähän rankka päivä. Perheystävän hautajaiset olivat aamupäivällä ja kotona olimme Esikoisen kanssa vasta lähempänä neljää. Päätin, että ilta pitää ottaa ihan löhömielessä, lätkää katsellen. Tsekki järjesti jo positiivisen yllärin, saapi nähdä mitä se Saksa nyt sitten tekee???