Tämä viikko tuntuu kuluvan siinä samassa kaaoksessa kuin alkoikin. Joka ilta kerron itselleni, että tänään sinä, Keskiäkäinen, menet sitten ajoissa nukkumaan, että heräät aamulla kerrankin virkeänä. No, toistaiseksi minulla on ollut hyvin valikoiva kuulo, sillä joka ilta olen löytänyt itseni petistä nippanappa saman vuorokauden puolella. Viime yönä nukuin tosi raskaasti, liekö osuutensa asiaan eilisiltaisessa jumpassa (HUOM! Uuden vuoden pakollinen liikunnanlisäyslupaus on näin pyöräytetty toteutukseen...) vai vain kumuloituneessa väsymyksessä. No, hohhoijakkaa, silmää painaa tänäkin aamuna kuitenkin raskaasti.

Uudet langat kiusaavat minua jo unissanikin, sillä en kuollaksenikaan keksi, mitä niistä tekisin. Ja kun en keksi mitä tehdä uusista, kaivoin esiin tosi vanhoja lankoja ja aloin tikuttaa niistä pipoa. Malli vetäistään taas Keskiäkäisen harmaiden aivosolujen sopukoista periaatteella "mitä hullumpaa, sitä hauskempi". Siis oikeasti minulla ei ole ongelmaa keksiä, mitä noista uusista langoista tekisin, sillä ne ovat kuin luotuja nopeiden pipojen värkkäämiseen, mutta ongelma onkin, haluanko "tuhlata" ne pikkutöihin vai kehitellä niistä jotain isompaa?? Äääääääh, tätä karseeta lankakitupiikin elämää!!!

Matuni, kirpparilta jäi "yli" vanhaa kirkkaanpunaista Frendi-mohairsekoitelankaa n. 250 g, jotakin vanhaa keskiruskeaa mohairsekoitetta n. 120 g ja kirkkaanpunaista, kultasäikeellä terästettyä Kid mohairia n. 60 g. Aion kuitenkin lähiaikoina käydä lankavarastoani läpi ankaralla kädellä, ja poistaa sieltä vielä muitakin lankoja, mutta mitään ihmeellisiä löytöjä tuskin on odotettavissa. Huomaan istuvani lanka-aarteitteni (?) päällä kuin konsanaan vanhassa KOP:n säästölippaassa Roope Ankka arkun päällä... Nuo langat, joita nyt vein kirpparille, olivat kaikki sellaisia, joita en itse pysty käyttämään, sillä niissä on mohairia mukana, joten niistä luopuminen halvalla ei ollut suuri tuska, mutta seuraavaksi pitäisi ryhtyä luopumaan sellaisista langoista, joista jotain pystyisi jopa tekemäänkin, mutta kun ei vaan ehdi, jaksa tai viitsi. Höh! Mutta jos kiinnostaa jokin noista mainituista langoista, niin kyllä ne ostaa saa ja halvalla saakin. Minulla on vielä pyörimässä sellaista vanhaa Novitan bukleelankaa, osittain neulottuna, joka pitäisi purkaa pois, kun siinäkin on sitä turkasen mohairia mukana, joten lisää kirpparille kuskattavia on tiedossa jossain välissä.

Pitäisi myös terästäytyä ja siivota askartelutarvikevarastojani yms., että voisin laittaa jotain tarjolle tuonne Kierrätetään-blogiin, jonne ilmoittauduin myös mukaan. Pitäisi, pitäisi, niin monenlaista pitäisi... Toivottavasti edes lankahamsterit taas alkavat, että pääsen vertaistukiryhmään mukaan tuhoamaan innolla kohtuuttoman suurta lankavarastoani...