Tällä viikolla ei ole kauheasti huvittanuyt bloggaaminen. Käsityöt eivät edisty toivotulla tavalla ja on ihan liian kiire koko ajan. Tärkeitäkin juttuja on tapahtunut, mutta jaksaako noista nyt sitten höpistä??

Tärkein juttu tällä viikolla oli tietysti se, että Esikoinen täytti 11 vuotta. Ei ole minun pieni mieheni enää ihan pieni mies, mutta on se vaan niin ihanaa, että lapsi on kuitenkin vielä. Vielä eivät kiinnosta tytötkään - ainakaan julkisesti - paitsi kaveritasolla, kuten aina ovat kiinnostaneet. Lahjatoiveet olivat ihan linjassa: piti saada juuri se tietty lapa sählymailaan ja juuri se tietty frisbee golffiin jne. Ekstralahjana tuli uusi jalkapallo, kummienolta postin mukana lätkäkortteja jenkeistä sekä minun kauttani Washington Capitalsien lippis, minun vanhemmiltani lahjakortti paikalliseen urheiluvälinekauppaan ja aviosiipan vanhemmilta rahaa, joka varmaan menee sekin jotain kautta urheilutouhuihin. Minä sentään sujautin vielä pakettiin kirjan, joka oli ollut jemmassa jo odottelemassa jonkin aikaa. Nuori mies kun on myös lukumiehiä, vaikka urheilu onkin elämässä se ykkösharraste. Oikeastaan ihan hyvä paketti... vaikka sen itse sanonkin! =)

Kävin myös verestämässä lapsuusmuistojani paikassa, jossa vietin elämäni kesät noin kymmenvuotiaaksi asti. Paikka on paikallaan, mutta paljon on vettä virrannut ja muoto muuttunut kohta 40 vuoden aikana. Niin se aika kuluu ja kuluttaa niin maisemaa kuin ihmistäkin.

Lätkääkin on tullut seurattua, käsitöitä olen ehtinyt tekemään vain niukasti kaiken synttärijuhlimisen, työntekemisen ja muun harrastamisen lomassa. Tänään aion kuitenkin parkkeerata sohvalle neuleen kanssa katsomaan, miten Suomi-leijona (toivottavasti) tekee Veli-venäläisestä selvää...=)