Muistan, että nuorena tyttönä olin ystäväni kanssa isoveljiemme bändin kovimmat (ja lähes ainoat) fanit. Ja nyt fanitan ihan täysillä poikaani, kuten muutkin lätkä-äidit lastemme joukkueessa. Yritämme parhaamme mukaan huolehtia siitä, että pojat saavat matseissaan kannustusta ja tsemppiä, ja haluamme myös näyttää tukemme. Siksi lupasin neuloa jokaiselle pipon haluavalle äidille oman fanipipon. Kaikista pitää tulla erilaisia, vaikka värit ovatkin samat.

Saldo on aika lupaava: kolme pipoa on valmiina, neljäs jo puikoilla tulossa. Pipon numero yksi olette jo nähneetkin, tässä tulevat numero kaksi:

 

Ja numero kolme:

 

 

Näissä tuo keltainen resori on seiskaveikkakerän loppu, kerä taitaa olla jämiä olympialaistorkkupeitostani. Sininen  on Muori Menninkäiseltä hankittua Katia Merino 100% -lankaa, ihanan pehmeää ja joustavaa. Tuossa kakkospipossa olen hyödyntänyt Hurricane Hatin mallia, tässä alemmassa taas Button-Tab Hatin mallia. Paikallisesta lanka/kangas/nappikaupastamme ei löytynyt kirkkaansinistä nappia, joten virkkasin keltaisen napin alle sinisen taustan. Toimii kuin junan vessa!

Näihin pipoihin kului lankaa yhteensä 96 g, kakkoseen 52 g ja kolmoseen 44 g. Pipo numero nelonen on jo puikoilla, lankana Mambo:

***

Keltainen seiskaveikka loppui, ja kaipasin myös niitä sinisiä nappeja, joten suuntasin töistä paiikalliseen kauppaan. Hyllystä löytyi sopivan keltaista Maijaa, ja kun yllättäen langan jäljellä olevat värit olivat 40 % halevnnuksessa, niitä tulikin mukaan vähän muitakin...

Lopullinen hinta kerälle oli 1,45 euroa. Nuo Cool Flammet olivat löytökorissa yhden euron kappalehintaan, joten koko satsille tuli hinnaksi 16 euroa ja viisisenttinen päälle. Liikutaan jo varsin kohtuullisissa kilohinnoissa...

Vinksvinks vaan, Vihdin neulojat! Kannattaa käydä vilkaisemassa siinä pesulan alakerrassa, onkos se nyt Villisilkki nimeltään vai mikä... aika monia sortteja oli 40 % alennuksessa!